خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افتتاح آزادراه تبریز – سهند با حضور وزیر راه و شهرسازی

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 01 دی 1399 - 15:24
مدیرعامل شرکت عمران شهر‌های جدید از افتتاح آزادراه تبریز – سهند با حضور وزیر راه شهرسازی خبر داد.
سهند،شهر،طاهرخاني،آزادراه،–

فردا انجام می‌شود؛
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از روابط عمومی شرکت عمران شهر‌های جدید حبیب اله طاهرخانی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران شهر‌های جدید از افتتاح آزادراه تبریز – سهند با حضور وزیر راه شهرسازی خبر داد و گفت: این آزادراه فردا به طول ۲۰ کیلومتر با برخورداری از ۸ دهنه پل بسیار بزرگ افتتاح و زیر بار ترافیک خواهد رفت.
بیشتر بخوانید
طاهرخانی در این باره ادامه داد: خوشبختانه بزرگراه تبریز – سهند با کاهش فاصله مکانی و زمانی بین دو شهر مذکور تا ۱۰ دقیقه، موجب صرفه‌جویی در مصرف سوخت، کاهش آلاینده‌های زیست محیطی و ارتقای کیفیت ایمنی خواهد شد.
به گفته او این پروژه نه تنها جذابیت سکونت در شهر جدید سهند را بالا می‌برد؛ بلکه به رونق اقتصادی در این شهر جدید نیز کمک خواهد کرد.
انتهای پیام/