خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 15 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عربستان فرزند آیت‌الله النمر را بازداشت کرد

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 01 دی 1399 - 09:55
منابع آگاه از بازداشت فرزند آیت الله نمر باقر النمر توسط مقامات عربستان خبر دادند.
بازداشت،عربستان،نمر،باقر،شيعه

منابع آگاه از بازداشت فرزند آیت الله نمر باقر النمر توسط مقامات عربستان خبر دادند.
به گزارش ایسنا، به نقل از رادیو النور لبنان، حساب کاربری "ناشط قطیفی" با انتشار پیامی در توییتر اعلام کرد که مقامات عربستان سعودی شیخ حسین النمر، فرزند آیت الله نمر باقر النمر را بازداشت کرده‌اند.
این حساب کاربری در ادامه نوشت که بازداشت حسین النمر در چارچوب بازداشت روحانیون شیعه در مناطق شیعه نشین "القطیف" و "الأحساء" صورت گرفته است.
طبق این گزارش، شیخ حسین النمر دو روز پیش از منزل شخصی خود در القطیف واقع در شرق عربستان ربوده شده بود.
نمر باقر النمر عالم شیعه عربستانی بود که در پی اعتراضات شیعیان در سال ۲۰۱۲ بازداشت شد و در روز چهارشنبه ۱۶ اکتبر ۲۰۱۵ دادگاه جنایی عربستان سعودی با مطرح کردن اتهاماتی واهی علیه وی او را به «اعدام با شمشیر و به صلیب کشیده شدن در انظار عمومی» محکوم و در ۲ ژانویه ۲۰۱۶ اعدام شد.
انتهای پیام