خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آلرژی شدید آمریکایی‌ها پس از ترزیق واکسن کرونا

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 30 آذر 1399 - 21:41
با گزارش ۶ مورد واکنش آلرژیک شدید داوطلبان نسبت به واکسن کووید۱۹، مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های آمریکا دستور العمل جدیدی صادر کرده است.
واكسن،آلرژيك

به گزارش مشرق، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا روز گذشته اعلام کرد، از واکنش‌های شدید آلرژیک میان دریافت کنندگان واکسن کووید ۱۹ باخبر شده است.
طی روزهای اخیر، ۶ مورد واکنش آلرژیک شدید داوطلبان نسبت به واکسن گزارش شده است.
در همین راستا این مرکز توصیه کرد افرادی که قبلا سابقه واکنش آلرژیک نسبت به محتویات هر یک از واکسن های کووید۱۹ دارند، نباید واکسن مذکور را دریافت کنند.
در این بیانیه آمده است: «اگر تا به حال نسبت به هر ماده‌ای در واکسن کووید ۱۹ واکنش آلرژیک شدید داشته‌اید، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها توصیه می‌کند که نباید آن واکسن خاص را دریافت کنید.
اگر نسبت به واکسن‌های دیگر یا درمان‌های تزریقی دچار واکنش آلرژیک شدید، باید از پزشک خود درباره تزریق واکسن کووید ۱۹ پرس‌وجو کنید؛ پزشک به شما کمک می‌کند تا تصمیم بگیرید که آیا واکسینه شدن برای شما بی خطر است یا خیر».