خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۸۱ عضو طالبان در ولایت‌های قندوز و قندهار کشته شدند

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 30 آذر 1399 - 19:02
وزارت دفاع افغانستان با صدور بیانیه‌های جداگانه ای اعلام کرد: ۸۱ عضو طالبان در ولایت‌های قندوز و قندهار کشته شدند.
افغانستان،طالبان،گروه،قندوز

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزارت دفاع افغانستان امروز یکشنبه با صدور بیانیه‌های جداگانه ای اعلام کرد: در جریان درگیری میان نیروهای امنیتی و دفاعی کشور با شبه‌نظامیان طالبان در ولایت‌های قندوز و قندهار ۸۱ عضو این گروه کشته شدند.
در بیانیه‌های صادره از سوی وزارت دفاع افغانستان در این باره آمده است: شبه‌نظامیان گروه طالبان به پاسگاه‌های ارتش افغانستان در شهرستان‌های ارغنداب و پنجوایی ولایت قندهار حمله کردند که در نتیجه درگیری با نیروهای دولتی، ۷۴ عضو این گروه کشته شدند.
این وزارتخانه در بیانیه دیگری از حمله هوایی ارتش افغانستان علیه طالبان در شهرستان چهاردره ولایت قندوز نیز خبر داد و در این خصوص اعلام کرد که طی این عملیات؛ ۷ عضو گروه طالبان جان باختند.
گفتنی است قندهار و قندوز در افغانستان از ناامن‌ترین ولایت‌های افغانستان هستند و نیروهای گروه طالبان در بخش‌هایی از آنها حضور و فعالیت گسترده‌ای دارند.