سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ویروس کرونا مملو از خوشه‌های پروتئینی است

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | یکشنبه، 30 آذر 1399 - 18:02
خوشه‌های پروتئینی ویروس کرونا به گیرنده‌های روی سلول‌های بیماران متصل می‌شوند و نخستین گام را در عفونت برمی‌دارند.
ويروس،عامل،انسان،بررسي،جين،متصل،پژوهشگران،رشته

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از فیز، کروناویروس مملو از خوشه‌های پروتئینی است که به گیرنده‌های روی سلول‌های قربانیان متصل می‌شوند و نخستین گام را در عفونت برمی‌دارند.
دانشمندان، نخستین تصویر دقیق‌تر را از این خوشه‌ها در حالت طبیعی ارائه داده‌اند که آن‌ها را در حالی که هنوز به ویروس متصل هستند و بدون استفاده از تثبیت‌کننده‌های شیمیایی که ممکن است شکل آن‌ها را مخدوش کند، نشان می‌دهد.
به گفته پژوهشگران، این روش که «میکروسکوپ الکترونی کرایو» نام دارد و محاسبه را با هم ادغام می‌کند، شاید بتواند تصاویر سریع‌تر و واقعی‌تری را از عفونت در رشته‌های گوناگون کروناویروس ارائه دهد که گام مهمی در طراحی دارو و واکسن به شمار می‌رود.
جینگ جین، از پژوهشگران این پروژه گفت: در حال حاضر، هفت رشته کروناویروس شناسایی شده‌اند که می‌توانند انسان را آلوده کنند.
چهار مورد از آن‌ها به بیماری‌های نسبتا خفیف منجر می‌شوند و سه مورد دیگر از جمله کروناویروس عامل کووید۱۹ می‌توانند کشنده باشند.
قدرت ویروس عامل کووید۱۹ به قدری است که تنها چند آزمایشگاه در جهان می‌توانند آن را با سطح بالایی از کنترل ایمنی مورد بررسی قرار دهند.
به همین دلیل در این پروژه، رشته ملایم‌تری از آن موسوم به NL۶۳ مورد بررسی قرار گرفته که به بروز نشانه‌های سرماخوردگی می‌انجامد و عامل حدود ۱۰ درصد از بیماری‌های تنفسی انسان در هر سال است.
تصور ما این است که این رشته از کروناویروس، به همان گیرنده‌هایی روی سطح سلول‌های انسان متصل می‌شود که محل اتصال ویروس عامل کووید۱۹ است.
جین و همکارانش برای یافتن ویروس در نمونه‌های خون و مدفوع انسان و حیوان، نمونه‌های خون را هنگام شرایط شیوع بیماری مانند همه‌گیری کنونی کووید۱۹ بررسی می‌کنند و به ارزیابی تعامل میان ویروس‌ها و میزبانان آن‌ها می‌پردازند.
به گفته جین، پژوهشگران قصد دارند کار خود را ادامه دهند تا بفهمند که چگونه قسمتی از خوشه که در اتصال با سلول‌های انسان قرار می‌گیرد، فعال می‌شود.
آن‌ها همچنین قصد دارند از این روش، برای بررسی پروتئین‌های خوشه‌ای ویروس عامل کووید۱۹ استفاده کنند که بررسی آن‌ها به امکانات ویژه‌ای نیاز دارد.
بیشتربخوانید
انتهای پیام/