خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اشغال تخت‌های بیمارستانی در زنجان به نصف کاهش یافت

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 30 آذر 1399 - 15:42
زنجان-استاندار زنجان، با بیان اینکه اشغال تخت‌های بیمارستانی در استان زنجان به نصف کاهش یافته است، گفت: ۷۰ درصد سالمندان که pcr آنها مثبت بوده بستری شدند.
استان،زنجان،كرونا،پيك،حقيقي،مشكلات،اشاره

به گزارش خبرنگار مهر، فتح الله حقیقی ظهر یکشنبه در همایش روز پرستار، به نصب دستگاه‌های اکسیژن ساز در بیمارستان‌های استان زنجان اشاره کرد وگفت: هشت دستگاه اکسیژن ساز جدید هم فعال می‌شود.
وی اظهار کرد: ۶۱ تخت آی سی یو و ۲۰۰ تخت بستری در استان اضافه شده و بسترهای زیرساخت استان نیز به خوبی افزایش یافته است.
استاندار زنجان، گفت: باید از دور همی‌ها جلوگیری شود و نباید شب یلدا را به دورهمی تبدیل کنیم.
حقیقی با بیان اینکه تنها راه قطع زنجیره کرونا در استان رعایت بهداشت فردی و اجتماعی است، تاکید کرد: گرفتاری بزرگ ما در استان ابتلای سالمندان است و باید از دورهمی ها جلوگیری شود.
وی به مشکلات پرستاران اشاره کرد و افزود: همه مشکلات پرستاران دردست بررسی و در حال پیگیری است و قول می‌دهیم همه مشکلات عرصه سلامت و فعالان عرصه سلامت را پیگیری و رفع خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه وقتی که در جامعه افرادی را می‌بینم که پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند دلگیر و ناراحت می‌شوم، گفت: جایگاه پرستاری در جامعه ما ویژه و بلند مرتبه است.
استاندار زنجان، به موفقیت استان در پیک سوم کرونا اشاره کرد و گفت: آمارهای پیک سوم کمتر از پیک دوم است.
حقیقی با بیان اینکه اشغال تخت‌های بیمارستانی در استان زنجان به نصف کاهش یافته است، گفت: متاسفانه ۷۰ درصد سالمندان که pcr آنها مثبت بوده بستری شدند.
وی با بیان اینکه بالاترین آمار تست کرونا در زنجان انجام شده است، افزود: روزانه تعداد تست‌ها را تا یک هزار مورد رساندیم و آمادگی برای انجام تست بیش از دو هزار مورد را داریم.