خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشدید بازرسی‌ها از اصناف کوهچنار در آستانه شب یلدا

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 30 آذر 1399 - 14:47
کوهچنار - فرماندار کوهچنار از تشدید نظارت بر رعایت محدودیت فعالیت اصناف در آستانه شب یلدا، نظارت بر قیمت‌ها، استفاده از ماسک و موارد بهداشتی در اصناف این شهرستان خبر داد.
يلدا،شب،اصناف،رعايت،نظارت،روز،كرونا،پرستار

علی علیزاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بازرسی‌های فرمانداری به اتفاق رئیس اداره صمت، نماینده شهرداری، سپاه، نیرو انتظامی و شبکه بهداشت از اصناف قائمیه گفت: این بازرسی‌ها در راستای نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی از سوی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و رعایت محدودیت فعالیت اصناف در آستانه شب یلدا و فاصله گذاری اجتماعی، نظارت بر قیمت‌ها، استفاده از ماسک و موارد بهداشتی انجام می‌شود.
وی با اشاره به در پیش بودن شب یلدا و فرارسیدن روز پرستار و تبریک این روز گفت: بهترین هدیه‌ای که مردم می‌توانند به پرستاران و کادر درمان به مناسبت روز پرستار هدیه کنند؛ عدم برگزاری آئین شب یلدا به شکل سنتی و پرهیز از هر گونه دور همی است.
فرماندار کوهچنار گفت: قرار گرفتن در وضعیت نارنجی بسیار شکننده است و در صورت رعایت نکردن مردم و برگزاری دورهمی‌های خانوادگی، به احتمال زیاد دوباره شمار مبتلایان افزایش پیدا کرده و دوباره به وضعیت قرمز و هشدار برگردیم.
علیزاده گفت: طرح ویژه تشدید نظارت بر فعالیت اصناف ویژه شب یلدا در دو نوبت صبح و عصر توسط بازرسان آغاز شده و با متخلفین برخورد می‌شود.
در این بازدید چهار واحد صنفی که دستورالعمل‌های ستاد مقابله با کرونا را با توجه به محدودیت اعمال شده به طور ناقص انجام دادند تذکر داده شد.