خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

از تجمع و برگزاری مراسم خودداری شود/با متخلفین برخورد می‌شود

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 30 آذر 1399 - 14:14
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار بندرعباس اظهار کرد: شهروندان باید مانند گذشته از تجمع کردن و برگزاری مراسمات عروسی و عزاداری خودداری کنند.
خودداري،گذشته،يلدا،عزاداري،عروسي،پروتكل،ابراهيمي

ایسنا/هرمزگان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار بندرعباس اظهار کرد: شهروندان باید مانند گذشته از تجمع کردن و برگزاری مراسمات عروسی و عزاداری خودداری کنند.
فرزاد ابراهیمی در گفت و گو با ایسنا، افزود: باتلاش مجموعه کادر درمان و همه عوامل ذی ربط باعث شد از شدت این بیماری کاسته شود اما این موضوع نباید باعث شود که همشهریان و مردم جامعه نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی بی اهمیت شوند بلکه باید بیشتر از گذشته نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی اهتمام ویژه داشته باشند تا روز به روز به یاری خداوند منان شاهد کاهش و نابودی این ویروس منحوس باشیم.
وی با بیان اینکه شهروندان باید مانند گذشته از تجمع کردن و برگزاری مراسمات عروسی و عزاداری خودداری کنند، اظهار کرد: باتوجه به در پیش بودن شب یلدا مردم از هرگونه دید و بازدید و برپایی مهمانی در منازل خودداری و همچنان در خانه بمانند.
ابراهیمی در پایان عنوان کرد: اعمال محدودیت فعالیت اصناف در شب یلدا از ساعت ۱۸ شروع خواهد شد و اماکن و سطح بازار به جز موارد ضروری باید بعد از این ساعت تعطیل شوند و در صورت مشاهده برخورد لازم صورت خواهد گرفت.
انتهای پیام