خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختتامیه «بیست و پنجمین جشنواره قرآنی علوم پزشکی» برگزار می شود

مهر | دین و اندیشه، دین و اندیشه | یکشنبه، 30 آذر 1399 - 12:23
جشن اختتامیه «بیست و پنجمین جشنواره قرآنی هدهد یادواره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی» با حضور وزیر بهداشت و با تقدیر از ۱۸ برگزیده سه شنبه دوم دی ماه برگزار خواهد شد.
بهداشت،جشنواره،دكتر،وزارت،فرهنگي،پنجمين،تقدير،دانشجويي،سيما

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، اختتامیه بیست‌ و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت سه‌شنبه دوم دی ماه جاری با حضور دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، دکتر سیما سادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، حجت الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی‌ مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و حجت‌الاسلام سعیدرضا عاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار خواهد شد.
در بیست و پنجمین دوره از جشنواره قرآنی هدهد ۷۴ هزار نفر رشته شرکت داشته‌اند که از این تعداد ۵۶۴ نفر حائز رتبه و به عنوان برگزیده در این دوره از جشنواره مورد تقدیر، قرار خواهند گرفت.
این مراسم به صورت نیمه حضوری در سالن همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران و با حضور تعداد معدودی از منتخبان از استان تهران برگزار خواهد.
بر این اساس از ۱۸ برگزیده از سه گروه شرکت در جشنواره (دانشجویان، کارکنان و اساتید) به نمایندگی از مجموع برگزیدگان این دوره از جشنواره با اهدای لوح تقدیر، تندیس و هدیه نقدی تقدیر به عمل خواهد آمد.
اختتامیه بیست و پنجمین جشنواره قرآنی هدهد از ساعت ۹ صبح سه‌شنبه دوم دی ماه آغاز و تا ۱۲:۳۰ ظهر ادامه خواهد داشت.
این مراسم با حضور دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، دکتر سیما سادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و دیگر مهمانان دعوت شده به مراسم برگزار و به صورت زنده از شبکه قرآن و معارف سیما و رادیو قرآن پخش خواهد شد.