خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۵۰ نفر زندانی در آذربایجان‌شرقی آزاد شدند

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 30 آذر 1399 - 08:05
تبریز- رئیس کل دادگستری آذربایجان‌شرقی گفت: از ابتدای اجرای طرح پایش زندانیان تا به امروز ۳۵۰ نفر از مددجویان آزاد شده‌اند.
مددجويان،پايش،بازديد،خليل،عفو

به گزارش خبرگزاری مهر، موسی خلیل الهی روز شنبه در حاشیه بازدید از زندان تبریز با بیان اینکه هر ماه جلساتی به همراه اعضای شورای معاونان دادگستری استان برگزار و طی بازدید از زندان مسایل و مشکلات مددجویان بررسی می‌شود، اظهار کرد: اولویت بازدید از زندان‌ها پایش وضعیت زندان‌ها و مددجویان است.
وی افزود: از همان ابتدای ابلاغ دستورالعمل با جدیت پایش زندانیان شروع شده است و با جدیت پیگیری می‌شود و تا به امروز ۳۵۰ نفر از مددجویان استان در اجرای طرح پایش زندانیان آزاد شده‌اند.
رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: به طور قطع این تعداد افزایش پیدا خواهد کرد زیرا که همچنان برخی پرونده‌ها در حال بررسی است.
خلیل الهی با بیان اینکه پرونده‌های مربوط به عفو ضرورت تشکیل جلسه در دادگاه را دارند، ادامه داد: جلسات دادگاه‌های مربوط به پرونده‌های عفو تا پایان ماه برگزار و نتایج آن اعلام خواهد شد.