خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امضای توافق سرمایه‌گذاری مشترک روسیه و عربستان

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 29 آذر 1399 - 19:47
یکی از مقامات ارشد روسیه از امضای توافق مشترکی میان کشورش و عربستان سعودی برای سرمایه‌گذاری مشترک خبر داد.
سعودي،عربستان،روسيه،نواك

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، «الکساندر نواک» وزیر انرژی و معاون نخست‌وزیر روسیه، امروز (شنبه) اعلام کرد کشورش و عربستان سعودی توافق مشترکی را به امضا رسانده‌اند.
به گفته نواک: «روسیه و عربستان سعودی توافق مشترک سرمایه‌گذاری به ارزش ۵ میلیارد دلار را امضا کرده‌اند.»
فروردین ماه سال جاری وزیر انرژی آمریکا به همتای سعودی خود اعلام کرده بود جنگ نفتی عربستان و روسیه، پیامد‌هایی را برای آمریکا و جهان به بار خواهد آورد.
در ماه آوریل تعهد کاهش تولید یک میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه‌ای عربستان سعودی و دیگر اعضای اوپک به پایان رسید.
عربستان سعودی در پی بی‌نتیجه ماندن مذاکرات در نشست اوپک پلاس با روسیه، تولیدش را به روزانه ۱۲ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه افزایش داده است.
این افزایش تولید قیمت نفت را بیش از پیش با کاهش مواجه کرده بود.
انتهای پیام/