خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جریمه روزنامه کویتی به دلیل اهانت به ایران

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 29 آذر 1399 - 15:24
یک دادگاه کویتی، روزنامه السیاسه این کشور را به دلیل توهین به ایران جریمه کرد.
روزنامه،كشور،جارالله،توهين،كويت،احمد

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری «ارم نیوز»، دادگاهی در کویت روزنامه «السیاسة» در این کشور به ریاست «احمد جارالله» را به اتهام توهین به جمهوری اسلامی ایران به میزان ۶ هزار دینار (معادل ۲۰ هزار دلار) جریمه کرد.
در حکم دادگاه مزبور آمده است: آنچه منتشر شده است، خارج از طبیعت کار روزنامه نگاری برای پرداختن به امور سیاسی بوده و در مورد مسایلی که ممکن است منجر به پاسخگویی کشور مورد انتقاد شود، بحث نمی‌شود.
در ادامه حکم دادگاه آمده است کویت همیشه سیاست بی طرفی را در باره تنش‌ها در منطقه اتخاذ کرده است.
گفتنی است احمد جارالله، سردبیر روزنامه السیاسه به داشتن آرای سیاسی ضد ایرانی معروف است؛ مسأله‌ای که می‌توان آن را از میان توئیت‌ها و نوشته هایش در حساب توئیتری اش متوجه شد.
او در ماه سپتامبر نیز به دلیل توهین به مدهب شیعه به دادستانی این کشور احضار شده بود.
انتهای پیام/