خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برخورد با متخلفان برگزاری دورهمی شب یلدا در تالار و کافی شاپ‌ها

مهر | استان‌ها | شنبه، 29 آذر 1399 - 15:12
کرمانشاه- معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه گفت: برگزاری دورهمی و مهمانی در شب یلدا در تالار و کافی شاپ ها ممنوع است و با متخلفان برخورد خواهد شد.
يلدا،شب،كرونا،صنفي،مراسم،برگزاري،كرمانشاه،صاحبان،خودداري

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا آمویی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ستاد ملی مقابله با کرونا در روزهای اخیر بارها از عموم مردم خواسته‌اند که از حضور در جمع‌های خانوادگی خودداری و مراسم شب یلدا را به صورت مجازی و آنلاین برگزار کنند تا خدای نکرده دوباره شاهد اوج گیری این بیماری نباشیم.
وی افزود: در این میان متأسفانه برخی از صاحبان تالار و کافی شاپ ها در شبکه‌های اجتماعی اقدام به دعوت از مردم برای حضور و دورهمی در واحد صنفی خود جهت برگزاری مراسم شب یلدا داشته‌اند که این کار خلاف دستورالعمل‌های صادره از سوی ستاد مقابله با کرونا است.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه یادآوری کرد: برگزاری هرگونه اجتماع، مهمانی و دورهمی در مکان‌های عمومی و واحدهای صنفی ممنوع بوده و پلیس نظارت بر اماکن عمومی به همراه بازرسی اصناف با متخلفان برخورد می‌کنند.
آمویی ادامه داد: پلمب واحدهای صنفی و تشکیل پرونده و ارجاع به مراجع قضائی در انتظار صاحبان این واحدها خواهد بود، بنابراین به آنها توصیه می‌شود از برگزاری هرگونه مراسم تحت عنوان جشن شب یلدا و نظیر آن خودداری کنند.
وی با اشاره به کاهش شیوع کرونا در کشور و استان کرمانشاه از اول آذر و با محدودیت‌های اعمال شده، تصریح کرد: همراهی مردم نقش بسیار مؤثری در این کاهش داشت و خوب است که در شب یلدا نیز شهروندان فهیم و فرهیخته با تداوم این همکاری، مسئولان را در قطع زنجیره بیماری یاری کنند.