خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محتوای ضد صهیونیستی از کتب درسی عربستان سعودی حذف شد

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 29 آذر 1399 - 14:59
یک روزنامه عبری زبان به حذف بخش های ضد صهیونیستی از کتب درسی در عربستان سعودی اشاره کرد.
درسي،عربستان،گزارش،صهيونيستي،حذف

به گزارش مشرق به نقل از عربی ۲۱، روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونت گزارش داد که کتب درسی در عربستان سعودی شاهد تغییرات بنیادینی در خصوص دشمن دانستن رژیم صهیونیستی بوده است.
در گزارش این روزنامه آمده است: در کتب درسی عربستان سعودی دیگر چیزی به نام خطر صهیونیسم یا حاکمیت صهیونیستها بر جهان از طریق پول و مواد مخدر وجود ندارد.
به نوشته این گزارش، عربستان سعودی از این طریق به دنبال نزدیکی با رژیم صهیونیستی است.
تحقیقات صورت گرفته توسط یک پژوهشکده رژیم صهیونیستی نشان می دهد که کتب درسی در عربستان سعودی تغییرات بنیادینی طی روزهای گذشته به خود دیده است به طوریکه تمام محتواهای مربوط به دشمن دانستن رژیم صهیونیستی حذف شده است.
بیشتر بخوانید: عربستان برای سازش با اسرائیل منتظر چشمک بایدن است
در این گزارش آمده است: کتب درسی در امارات نیز به همین منوال شاهد حذف بخش های مذکور هستند.
بر اساس این گزارش، حذف یک فصل کامل از کتاب درسی تحت عنوان «خطر صیونیسم» که در آن حق موجودیت رژیم صهیونیستی غیرقانونی نشان داده می‎شد، حذف شده است.
بخش مربوط به جهاد و شهادت نیز از متون درسی عربستان حذف شده است.