خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رسیدگی فوق العاده به پرونده‌های هیات عمومی در دیوان عدالت اداری

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 29 آذر 1399 - 12:42
رئیس دیوان عدالت اداری جلسات هیات عمومی را با هدف رفع اطاله پرونده‌ها از هفته‌ای یک جلسه، به دو جلسه در هفته افزایش داد.
اداري،عمومي،ديوان،عدالت،هيات

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، به منظور تحقق سیاست‌های قوه قضاییه در راستای رفع اطاله در رسیدگی به پرونده‌ها، رئیس دیوان عدالت اداری جلسات هیات عمومی را با هدف رفع اطاله پرونده‌ها از یک روز در هفته، به هفته‌ای دو روز افزایش داد.
هیات عمومی دیوان عدالت اداری روز‌های سه شنبه هر هفته تشکیل می‌شد که با تصمیم حجت الاسلام والمسلمین بهرامی مقرر شد جلسات آن، روز‌های شنبه و سه شنبه، صبح و بعدازظهر تشکیل شود.
هیات عمومی دیوان عدالت اداری در هفته‌های اخیر، به منظور رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، به صورت مجازی تشکیل می‌شود.
هیات عمومی دیوان عدالت اداری در شش ماهه نخست سال جاری ۸۷ مصوبه دستگاه‌های اجرایی را باطل کرده است و به ۳۴ مصوبه رای به عدم ابطال داده است.
دیوان عدالت اداری به جز رکن هیات عمومی که مختص رسیدگی به شکایات مردم از نظام اداری کشور از موارد و مسائل عمومی است.
در شعب بدوی و تجدیدنظر خود به شکایات موردی شهروندان از دستگاه‌های اجرای نیز رسیدگی می‌کند.
انتهای پیام/