خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سوء قصد به جان نخست‌وزیر سومالی ناکام ماند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 29 آذر 1399 - 10:40
تلاش‌ها برای ترور نخست‌وزیر سومالی که قصد سخنرانی در یک استادیوم را داشت بی‌نتیجه ماند.
سومالي،انفجار،نفر،گروه،حمله

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از فرانس۲۴، در حمله انتحاری روز جمعه در ایالت نیمه خودمختار «گالمودوگ» سومالی به قصد جان نخست وزیر این کشور، حداقل ۱۰ نفر کشته شدند.
این انفجار در حالی صورت گرفت که محمد حسین روبل، نخستوزیر سومالی، برای ایراد سخنرانی در حال رفتن به یک استادیوم در «گالکایو» شهری در مرکز سومالی بود و بسیاری از ساکنان و نیروهای امنیتی برای استقبال از او قبل از انفجار در آنجا جمع شده بودند.
گزارش‌ها از کشته شدن بیش از ۱۰ نفر از جمله سه مقام ارشد نظامی و زخمی شدن بیش از ۲۰ نفر در این انفجار خبر می‌دهند.
گروه تروریستی القاعده در سومالی، مسئولیت این حمله را برعهده گرفت.
این گروه بیش از یک دهه است که برای سرنگونی دولت مرکزی شاخ آفریقا و ایجاد قانون خود در این کشور، در حال مبارزه است.
انتهای پیام/