خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماجرای درگیری اندیمشک و دزفول چه بود؟

مشرق | سیاسی | جمعه، 02 فروردین 1398 - 08:00
اختلاف قدیمی این دو شهرستان به مسئله مرزبندی و تقسیمات کشوری دزفول و اندیمشک برمی‌گردد و بارها بر سر این موضوع درگیری‌هایی بین دو شهر رخ داده است.
دزفول،شهر،انديمشك،محدوده،تابلوي،فرمانده

به گزارش مشرق؛ سرهنگ حسین عیدی فرمانده انتظامی دزفول اظهار کرد: در درگیری ایجاد شده بین تعدادی از مردم دزفول و اندیمشک به دلیل اختلاف در تابلوی مشخص‌کننده حد شهری، دیشب ۲ نفر در دزفول زخمی شدند.
فرمانده انتظامی دزفول عنوان کرد: از تعداد مصدومین در اندیمشک اطلاعی ندارم.
پیش از این، غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان تصریح کرد در این درگیری تعدادی از طرفین مصدوم شده‌اند.
اختلاف قدیمی این دو شهرستان به مسئله مرزبندی و تقسیمات کشوری دزفول و اندیمشک برمی‌گردد و بارها بر سر این موضوع درگیری‌هایی بین دو شهر رخ داده است.
ماه گذشته نیز نصب تابلویی درباره محدوده شهر دزفول، منجر به درگیری‌هایی در محدوده بین دو شهر اندیمشک و دزفول شد.
مناقشه در خصوص محدوده دو شهر مجاور اندیمشک و دزفول، از سال‌های قبل در جاده ارتباطی دو شهر و در اطراف پایگاه چهارم شکاری و دانشگاه جندی شاپور وجود داشته است که این موضوع با سقوط تابلوی ورودی شهر دزفول در اردیبهشت ماه سال جاری شدت گرفت.