خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار حماس به تداوم روند سازش با رژیم صهیونیستی

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 28 آذر 1399 - 18:29
عضو دفتر سیاسی جنبش حماس به تداوم روند سازش تشکیلات خودگردان فلسطین با رژیم صهیونیستی هشدار داد.
فلسطين،رژيم،صهيونيستي،خودگردان،تشكيلات،جنبش

به گزارش مشرق، خلیل الحیه عضو دفتر سیاسی جنبش حماس اظهار داشت: مذاکرات مقامات تشکیلات خودگردان فلسطین با سران رژیم صهیونیستی طی دهه های گذشته باعث احقاق حقوق ملت فلسطین نشده است.
وی افزود: تداوم روند سازش و عادی سازی روابط میان تشکیلات خودگردان فلسطین با رژیم اشغالگر قدس هیچ سودی به حال ملت فلسطین نخواهد داشت.
الحیه یادآور شد: ما از هرگونه تلاش فلسطینی در جهت اجماع کشورها و جهانیان در مورد حقوق فلسطینیان، حمایت می کنیم و درباره از سرگیری روند سازش و عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی نگران هستیم.
وی با بیان اینکه جنبش مقاومت اسلامی حماس با جنبش فتح قطع رابطه نکرده است، گفت: ارتباطات ما با برادرانمان در جنبش فتح هرگز قطع نشده است و ما به تماس های خود با آنها در راستای تحقق وحدت ملی ادامه می دهیم.
تشکیلات خودگردان فلسطین سه‌شنبه هفته گذشته اعلام کرد که همکاری‌های امنیتی را با رژیم صهیونیستی از سر می‌گیرد.
پس از اینکه آمریکا قدس را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی اعلام کرد، تشکیلات خودگردان فلسطین روابط خود را با دولت «دونالد ترامپ» رییس‌ جمهور آمریکا متوقف و هماهنگی امنیتی با رژیم صهیونیستی را به حالت تعلیق در آورد.