خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تردد درمحورهای ارتباطی با زنجیر چرخ امکان پذیر است

مهر | استان‌ها | جمعه، 28 آذر 1399 - 12:01
شهرکرد- مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای چهارمحال و بختیاری با اشاره به بارش برف، اظهار داشت: تردد درمحورهای ارتباطی چهارمحال وبختیاری با زنجیر چرخ امکان پذیر است.
چهارمحال،بختياري،محورهاي

عزیز الله روشن در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به بارش برف در این استان، اظهار داشت: بارش برف در این استان به ویژه در شهرستان کوهرنگ موجب لغزندگی محورهای ارتباطی شده است.
وی گفت: تردد در محورهای ارتباطی چهارمحال و بختیاری با زنجیر چرخ امکان پذیر است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: تمام محورهای ارتباطی و گردنه‌های برف گیر باز است و تردد خودروها در حال انجام است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه ۴۳ هزار تن شن و نمک در راهدارخانه‌های چهارمحال و بختیاری ذخیره سازی شد، اظهار داشت: در حال حاضر ۳۱ راهدار خانه دائمی در استان وجود دارد.