خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تجمع هزاران نفر در «الحسکه» علیه اشغالگری ترکیه

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 27 آذر 1399 - 22:02
هزاران نفر از شهروندان استان الحسکه در شمال شرق سوریه امروز با برپایی تظاهرات به تداوم اشغالگری و جرایم ترکیه در خاک سوریه اعتراض کردند.
سوريه،تركيه،تجمع،جرايم،رژيم،شهروندان،اشغالگر،سكوت

به گزارش مشرق، هزاران نفر از اهالی استان «الحسکه» در شمال شرق سوریه امروز با برپایی تجمع در مرکز شهر الحسکه به تداوم جرایم ترکیه در خاک سوریه و سکوت جامعه بین المللی در قبال آن اعتراض کردند.
به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه(سانا)، شرکت‌کنندگان در این تجمع، مخالفت قاطع خود را با اشغالگری نظامیان ترکیه اعلام کردند و گفتند که ترکیه با مسدود کردن شبکه آب رسانی به شهر الحسکه به دنبال اجرای نقشه‌های پلید خود در منطقه به قیمت رنج و سختی یک میلیون نفر از ساکنان الحسکه و حومه آن است.
شهروندان الحسکه در این تجمع تاکید کردند که جرایم رژیم ترکیه در سوریه محدود به قطع مکرر آب به روی شهروندان نیست؛ بلکه این رژیم اشغالگر به هر طریقی به دنبال آزار رساندن به مردم سوریه است تا آنها را وادار به ترک خانه هایشان کرده و روستاها را به تصرف خود درآورند و مزدورانشان را در آنجا اسکان دهند.
در بیانیه این شهروندان سوری همچنین آمده است: «جای تعجب است که جامعه بین المللی در قبال رژیم اشغالگر ترکیه و مزدوران تروریست آن که فجیع‌ترین جرایم را در مناطق راس العین، تل ابیض، عفرین و غیره مرتکب می‌شود، سکوت اختیار کرده است.
ما اینجاییم تا به دنیا بگوییم که همه خاک سوریه با همت ارتش سوریه و پشتیبانی متحدان و دوستانش از میان شرافتمندان دنیا به آغوش نظام سوریه بازخواهد گشت.»