خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش تولید ۱۳ درصدی شمش و ۸ درصدی محصولات فولادی

مهر | اقتصادی | پنجشنبه، 27 آذر 1399 - 15:54
میزان تولید شمش و محصولات فولادی در کشور طی ۸ ماهه امسال، به ترتیب ۱۳ و ۸ درصد افزایش یافت.
تن،محصولات،فولادي،مشابه،توليد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، براساس گزارش انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، از ابتدای فروردین تا پایان آبان، ۲۰ میلیون و ۵۹۷ هزار تن شمش (بیلت، بلوم و اسلب) تولید شد.
این رقم در مدت مشابه سال گذشته، ۱۸ میلیون و ۲۴۲ هزار تن بود.
همچنین میزان تولید محصولات فولادی (تیرآهن، میلگرد، ناودانی، نبشی، انواع ورق و غیره) در کشور طی ۸ ماهه امسال، ۱۴ میلیون و ۶۳۵ هزار تن بود.
میزان تولید این محصولات در کشور طی مدت مشابه سال گذشته، ۱۳ میلیون و ۵۵۶ هزار تن بود.
میزان تولید آهن اسفنجی نیز با رشد ۱۲ درصدی طی ۸ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته (۱۸ میلیون و ۵۵۲ هزار تن)، به ۲۰ میلیون و ۷۰۴ هزار تن رسید.
کاهش صادرات و افزایش واردات
بنا به این گزارش، طی ۸ ماهه امسال، میزان صادرات شمش, ۳ میلیون و ۷۸۷ هزار تن، محصولات فولادی، یک میلیون و ۶۷۹ هزار تن و آهن اسفنجی ۴۰۳ هزار تن بود که در مقایسه با رقم تولید مدت مشابه سال گذشته (۴ میلیون و ۳۷۷ هزار تن شمش، ۲ میلیون و ۴۰۵ هزار تن انواع محصولات فولادی و ۷۰۶ هزار تن آهن اسفنجی)، به ترتیب ۱۳، ۳۰ و ۴۳ درصد کاهش داشت.
همچنین، از ابتدای فروردین تا پایان آبان، ۴ هزار تن شمش و ۶۱۱ هزار تن، انواع محصولات فولادی وارد شد که در مقایسه با رقم واردات مدت مشابه سال گذشته (۳ هزار تن شمش و ۳۶۱ هزار تن انواع محصولات فولادی)، به ترتیب ۳۳ و ۶۹ درصد افزایش یافت.