موزههای دفاع مقدس مکتب انقلاب و شهدا را گسترش دهند
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: موزههای دفاع مقدس علاوه بر نشان دادن آثار جنگ تحمیلی، باید مکتب انقلاب و شهدا را گسترش دهند.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: موزههای دفاع مقدس علاوه بر نشان دادن آثار جنگ تحمیلی، باید مکتب انقلاب و شهدا را گسترش دهند.
به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، سیدامیرحسین قاضیزادههاشمی ظهر امروز ضمن بازدید از مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان سمنان اظهار کرد: موزههای دفاع مقدس صرفاً کارکرد موزهای ندارند و وظیفه آنان، حفظ و توسعه فرهنگ انقلاب اسلامی است؛ بهراستی کدام جامعه میتواند بگوید یک نفر همانند حاج قاسم سلیمانی تربیت کرده است؟
وی ادامه داد: موزههای دفاع مقدس در مسیر تعالی انسانهاست و خداوند متعال برای آینده انقلاب، جنگ را در سفره ملت ایران قرار داد و بهواسطه دفاع مقدس، بخش عمدهای از ملت ایران متحول شدند و این باعث حفاظت از انقلاب و کیان ملت شد.
قاضیزادههاشمی ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران حادث شد تا یک جامعه طاغوت زده، با رهبری امام خمینی (ره) به یک جامعه انقلابی تبدیل شود و روش این جامعه انقلابی برگرفته از دفاع مقدس است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: موزههای دفاع مقدس علاوه بر نشان دادن آثار جنگ تحمیلی، باید مکتب انقلاب و شهدا را گسترش و تفاوت کیفی جنگ هشت ساله ما را نسبت به سایر جنگها در دنیا رانشان دهند.
مرکز فرهنگی دفاع مقدس سمنان در اولویت طرحهای عمرانی باشد
سرهنگ محمدحسن سلامی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان سمنان هم در این جلسه اظهار کرد: سمنان، استانی مجاهدپرور در دوران انقلاب و دفاع مقدس بود که با حضور بیش از ۴۰ هزار رزمنده و تقدیم سه هزار شهید در اغلب شاخصهای ایثارگری، نسبت به جمعیت در رتبههای نخست کشوری قرار دارد.
وی گفت: رزمندگان استان سمنان در ۵۵ عملیات مختلف در طول هشت سال دفاع مقدس حضور داشتند که از ویژگیهای مجاهدت رزمندگان و شهدا، در خط مقدم بودن آنهاست.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان سمنان تصریح کرد: مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان سمنان از مصوبههای سفر رهبر معظم انقلاب به استان در سال ۸۵ است که در مسیر زائران امام رضا (ع) قرار دارد و بهترین مکان برای ترویج ارزشهای دفاع مقدس به جوانان و نسل آینده جامعه محسوب میشود.
وی با بیان اینکه ۱۴ سال از مصوب شدن مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان سمنان میگذرد، ادامه داد: تاکنون ۴۰۰ میلیارد ریال در این مجموعه از سوی دفتر مقام معظم رهبری، دولت، ظرفیتهای استانی و خیران هزینه شده وبرای اتمام این پروژه، به ۳۵۰ میلیارد ریال دیگر نیاز است.
سلامی با بیان اینکه این مجموعه باید در اولویت طرحهای عمرانی و گفتمان مسؤولانقرار گیرد، افزود: مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان سمنان نیاز به عزم و باور انقلابی و جهادی دارد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان سمنان ادامه داد: قبل از شرایط موجود در جامعه به دلیل شیوع ویروس کرونا، با هدفگذاریهای صورتگرفته علاوه بر حضور زائران امام رضا (ع) و گردشگران داخلی و خارجی در استان، بهطور میانگین سالانه پنج هزار دانشآموز با اولویت دانشآموزان درس آمادگی دفاعی در قالب طرح عطر بهشت، سه هزار دانشجو با اولویت دانشجویان درس آشنایی با علوم و معارف دفاع مقدس در قالب طرح طعم بهشت و سه هزار سرباز پادگانهای نیروهای مسلح در قالب طرح شوق بهشت از این مجموعه بازدید کردند.
سلامی خاطرنشان کرد: در ایام شهادت دخت گرامی پیامبر عظیمالشأن اسلام، حضرت فاطمه زهرا (س) و همزمان با اولین سالروز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، سالروز شهادت شهید شاخص و مدافع حرم استان سمنان حاج حسن شاطری و همچنین چهلمین روز شهادت سردار محسن فخری زاده، پیکر ۶ شهید گمنام دوران دفاع مقدس میهمان مردم غیرتمند و انقلابی استان ما خواهند بود.
در پایان این جلسه و در آستانه اولین سالگرد سردار دلها، حاج قاسم سلیمانی، لوح یادبود آن سردار بزرگ توسط مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان سمنان به نایب رئیس مجلس اهدا شد.
انتهای پیام/74001/م/خ