خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعالیت سامانه بارشی تا شنبه در خوزستان ادامه دارد

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | پنجشنبه، 27 آذر 1399 - 11:18
اهواز مدیرکل هواشناسی استان خوزستان گفت: فعالیت سامانه بارشی تا اواسط روز شنبه در این استان ادامه خواهد داشت.
خوزستان،استان،شرق،شمال،زاري

محمد سبزه زاری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر بیان کرد: در بررسی نقشه‌های پیش‌یابی فعالیت سامانه بارشی که همراه با شدت و ضعف است، تا اواسط روز شنبه در استان خوزستان ادامه خواهد داشت.
وی تصریح کرد: اوج بارندگی‌ها از امروز تا فردا صبح در استان خواهد بود و بیشترین حجم بارش‌ها در مناطق شمال، شمال شرق، شرق، جنوب شرق و مرکز خوزستان است که بعضاً باعث آب‌گرفتگی معابر و طغیان مسیل‌ها خواهد شد.
مدیرکل هواشناسی استان خوزستان با بیان اینکه تا اوایل روز جمعه شمال خلیج‌فارس مواج است، اظهار کرد: بارش در ارتفاعات خوزستان به صورت برف خواهد بود و در مناطق مستعد ریزش تگرگ دور از انتظار نیست.
سبزه زاری با اشاره به اینکه در شبانه‌روز گذشته امیدیه با ۲۵.۱ و دهدز با ۶.۷ درجه سانتی‌گراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان گزارش شده‌اند، گفت: همچنین در همین مدت حداکثر و حداقل دمای شهر اهواز به ۲۲.۶ و ۱۶ درجه سانتی‌گراد رسیده است.