خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 01 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین وضعیت اردوی تیم ملی تکواندو از زبان المپین‌ها

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | چهارشنبه، 26 آذر 1399 - 11:42
المپین‌های هوگوپوش کشورمان درباره شرایط تمرینی خود در دور جدید اردو‌ها توضیحاتی دادند.
المپين،تكواندوي،تمرينات،آمادگي،كشورمان،ميرهاشم

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، دور جدید اردوی تیم ملی تکواندوی کشورمان چند روزی است در تهران در جریان است و آرمین هادی پور و میرهاشم حسینی، ۲ المپین تکواندوی کشورمان، سجاد مردانی، سروش احمدی، امیرمحمد بخشی و عرفان ناظمی مرحله جدید تمرینات خود را آغاز کرده اند.
آرمین هادی پور، المپین تکواندوی کشورمان درباره شرایط این اردو به خبرنگار ما گفت: خدا را شکر سومین مرحله اردوی ما آغاز شده است و در حال تمرین کردن هستیم تا خود را در آمادگی نسبی نگه داریم.
منتظر هستیم تقویم بازی‌ها توسط فدراسیون جهانی اعلام شود تا برای مسابقات پیش رو آماده شویم.
میرهاشم حسینی، دیگر المپین تیم ملی گفت: بعد از ۲ هفته استراحت به اردو برگشتیم و با شروع کردن تمرینات، آمادگی خود را برای مسابقات حفظ می‌کنیم.
امیدواریم این تمرینات و حفظ آمادگی به موفقیت در المپیک منجر شود که هدف ما حضور هر چه بهتر در این رقابت‌ها است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/