خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک نسخه تغذیه‌ای برای مادران باردار و شیرده مبتلا به کرونا

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 26 آذر 1399 - 08:31
رئیس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به توصیه‌های تغذیه‌ای برای مادران باردار و شیرده مبتلا به کرونا، گفت: مصرف وعده‌های غذایی کوچک در طول روز حاوی مواد مغذی از جمله پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین‌ها و مواد معدنی برای مادران باردار و زنان شیرده توصیه می‌شود.
غذايي،مصرف،مواد،شيرده،باردار،مادران،آب،جمله،مغذي

ایسنا/خوزستان رئیس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به توصیه‌های تغذیه‌ای برای مادران باردار و شیرده مبتلا به کرونا، گفت: مصرف وعده‌های غذایی کوچک در طول روز حاوی مواد مغذی از جمله پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین‌ها و مواد معدنی برای مادران باردار و زنان شیرده توصیه می‌شود.
مهنوش صاحبدل در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص چگونگی مراقبت تغذیه‌ای مادران باردار و شیرده در دوران بیماری کووید – ۱۹، اظهار کرد: در این شرایط آب بدن باید به مقدار کافی تامین شود و مصرف سوپ‌هایی مانند سوپ مرغ و آب میوه‌ها افزایش یابد.
وی با بیان اینکه وعده‌های غذایی کم‌حجم با دفعات زیاد برای مادران باردار و شیرده بهتر تحمل می‌شوند، افزود: در صورت بروز اسهال، از وعده‌های غذایی سبک و کم‌حجم استفاده و از مصرف غذاهای خیلی داغ و خیلی سرد و غذاهای پرچرب پرهیز شود.
رئیس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان گفت: در صورت عدم تحمل شیر، از مصرف آن خودداری شود.
میوه‌هایی مانند سیب و موز برای مادارن باردار و شیرده مفید است اما میوه‌هایی مثل هلو و انجیر را نباید مصرف کنند.
صاحبدل بیان کرد: وعده‌های غذایی کوچک و حاوی مقادیر بالای مواد مغذی شامل پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین‌ها و مواد معدنی باید مصرف شود.
همچنین باید از مواد غذایی غنی از ویتامین و املاح به خصوص انواع میوه‌ها و سبزی‌های تازه و فصل بیشتر استفاده شود.
رئیس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به مراقبت‌های تغذیه‌ای مادران باردار و شیرده در دوران نقاهت بیماری کووید – ۱۹ نیز تصریح کرد: مصرف وعده‌های غذایی کوچک در طول روز حاوی مواد مغذی از جمله پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین‌ها و مواد معدنی، افزایش دفعات وعده‌های غذایی و تامین آب بدن با استفاده از آب آشامیدنی سالم و مصرف مایعاتی مانند سوپ‌ها و آب میوه‌های طبیعی باید مورد توجه قرار بگیرد.
وی گفت: استفاده از انواع میوه‌های در دسترس از جمله موز، آلو، زرد آلو، طالبی، کیوی و پرتقال و سبزی‌ها از جمله اسفناج، جعفری، هویج، کدوحلوایی، گوجه فرنگی و سیب زمینی نیز باید در برنامه غذایی روزانه گنجانده شود.
انتهای پیام