آمادهسازی ورزشگاه تختی خرمآباد برای برگزاری بازیهای تیم خیبر
خرمآباد- مدیرکل ورزش و جوانان لرستان، گفت: کار آمادهسازی ورزشگاه تختی خرمآباد برای برگزاری بازیهای تیم فوتبال خیبر در حال انجام است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حشمت امان الهی در سخنانی از آماده سازی ورزشگاه تختی خرم آباد خبر داد و گفت: به محض خرید امتیاز لیگ یک توسط سرمایه گذار، کار تجهیز و رفع نقایص ورزشگاه تختی را در دستور کار قرار دادیم.
وی، افزود: جداسازی رختکن تیم مهمان، اتاق کنفرانس خبرنگاران و ترمیم چمن آغاز شده و اکیپ اجرایی هم اکنون نیز در حال کار در ورزشگاه هستند.
مدیرکل ورزش و جوانان لرستان، عنوان کرد: با توجه به میزبانی تیم فوتبال خیبر از ملوان در هفته پنجم لیگ یک، تا به حال، ۹۰ درصد رختکن تیم مهمان آماده شده و تاکید داریم تجهیز ورزشگاه برای میزبانی خیبر به نحو شایسته صورت گیرد.
امان الهی همچنین با اشاره به وضعیت اسکوربورد ورزشگاه، گفت: تجهیزات فنی این اسکوربورد نیز انجام شده و این مورد نیز تجهیز و راه اندازی میشود.
وی، تصریح کرد: خیبر یکی از پرطرفدارترین تیمهای فوتبال کشور است و وظیفه خود میدانیم به احترام هواداران پرشور این تیم به وظایف خود عمل کنیم.