باران و برف کهگیلویه و بویراحمد را از بامداد پنجشنبه فرا میگیرد
ایسنا
|
استانها
|
سه شنبه، 25 آذر 1399 - 21:13
مدیرکل هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: برف و باران این استان را از پنجشنبه فرا می گیرد.

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: برف و باران این استان را از پنجشنبه فرا می گیرد.
رضا کاکاوند در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: براساس بررسی نقشه های پیشیابی هواشناسی از تا روز چهارشنبه با استقرار جوی نسبتا پایدار آسمان استان صاف در بعضی ساعات با افزایش ابر همراه خواهد بود.
وی اظهارکرد: از بامداد پنجشنبه با آغاز فعالیت سامانه بارشی تا روز جمعه بارش باران و برف در مناطق مستعد تگرگ در بعضی ساعات رعد و برق و وزش باد گاهی نسبتا شدید پیش بینی می شود.
مدیرکل هواشناسی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ایستگاه امامزاده جعفر و لیکک با دمای ۱۹.۶ درجه سانتیگراد گرمترین و یاسوج با دمای ۰.۸ درجه سانتیگراد سردترین نقاط استان کهگیلویه و بویراحمد بودند.
انتهای پیام