سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا در حال تقدیم امپراتوری خود به چین است

فارس | برگزیده | سه شنبه، 25 آذر 1399 - 15:12
یک کارشناس آمریکایی می‌گوید: عملکرد بانک مرکزی آمریکا افتضاح بوده و باید هر چه سریع‌تر تغییر کند.
آمريكا،چين،راشا،كايزر،تودي،كارشناس،سلطه،تقديم

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از راشا تودی، مکس کایزر و استیسی هربرت، دو کارشناس آمریکایی برنامه کیزر ریپورت تلویزیون راشا تودی اعلام کردند که ترازنامه بانک مرکزی فدرال آمریکا شبیه یک زباله‌دان برای پسماندهای سمی کلاهبرداری بانکداران است و حالا این زباله‌دان باید هر چه سریع‌تر تغییر کند.
کایزر ادامه داد: این روند تقدیم سلطه از طرف آمریکا به چین است که پیش بینی می‌شود در قرن 21 بر جهان مسلط شود.
به گفته این کارشناس اقتصادی قالب ارزهای متعارف جهان از جمله دلار سقوط خواهند کرد اما در این بین یوآن چین کمترین افت ارزش را خواهد داشت.
وی پیش بینی کرد که همگام با افزایش قیمت کالاهای اساسی، حقوق قشر متوسط در چین همزمان با این حالت گذار و تغییر سلطه به سمت چین رخ خواهد داد و قدرت خرید اقشار متوسط این کشور رشد می‌کند.
کایزر افزود: البته در عین حال قدرت خرید مردم آمریکا به شدت کاهش خواهد یافت، قیمت‌ها در این کشور رشد شارپی خواهند داشت و نهایتا شاهد بروز ناآرامی‌های جدی در آمریکا خواهیم بود.
این کارشناس آمریکایی شبکه راشا تودی می‌گوید: اگر طی 25 سال گذشته بانک مرکزی آمریکا به دلالان سهام در بورس وال استریت کمک نمی‌کرد می‌توانستیم جلوی این اتفاق را بگیریم و آمریکا امپراتوری خود را از دست نمی‌داد و آن را به چینی‌ها تقدیم نمی‌کرد.
انتهای پیام/