خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عرضه اولیه سهام شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس

فارس | اقتصادی | سه شنبه، 25 آذر 1399 - 11:13
عرضه اولیه سهام شرکت فرآوری معدنی اپال کانی پارس در روز چهارشنبه در بورس تهران انجام می‌شود.
بورس،بازار،عرضه،سهام،تهران،شركت،كانه،ريزش

به گزارش خبرگزاری فارس، با توجه به ارزنده شدن بازار و رسیدن به کف قیمتی اکثر سهام موجود در بازار ،‌به گفته کارشناسان اکنون وقت عرضه اولیه سهام شرکتها است.
ارزش معاملات یک روز بورس اوراق بهادار تهران و فرابورس ایران به 20 تا 25 هزار میلیارد تومان رسیده است که علامت خوبی از ارزندگی بازار بورس دارد.
البته ریزش امروز شاخص بورس به گفته برخی کارشناسان به دلیل رفتار هیجانی سهامداران حقیقی است و هیچ دلیل بنیادی برای ریزش شاخص وجود ندارد.
در این زمینه روابط عمومی و امور بین الملل بورس تهران به نقل از مدیر عملیات بازار، در روز چهارشنبه مورخ 26 /09 / 1399 تعداد 2 میلیارد و 600 میلیون سهم معادل 13 درصد از سهام شرکت " فرآوری معدنی اپال کانی پارس " به عنوان پانصد وهفتاد و پنجمین شرکت در فهرست شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در بخش "استخراج کانه های فلزی" گروه و طبقه "استخراج کانه های فلزی آهنی" در فهرست نرخ‌های بازار دوم و در نماد " اپال " به شیوه ثبت سفارش جهت کشف قیمت عرضه خواهد شد.
در این عرضه اولیه به هر کد معاملاتی حداکثر 700 سهم در دامنه قیمتی 14000 ریال تا 14800 ریال تعلق می‌گیرد.
انتهای پیام/ب