خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۷۰ درصد خدمات اورژانس اجتماعی به کودکان اختصاص دارد/ حقوق مستمری‌بگیران بهزیستی ۱۴ درصد افزایش می‌یابد

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 01 فروردین 1398 - 12:26
مهمترین اخبار سازمان بهزیستی کشور در فروردین ماه سال ۹۷ را در این بسته خبری بخوانید.
بهزيستي،خبر،سازمان،كشور،اجتماعي،امور

بهزیستی در فروردین ۹۷؛
به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، رویدادهای فروردین سال 97 سازمان بهزیستی کشور را در این بسته خبری مشاهده کنید.
معاونت امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور گفت:سلب امکاناتی نظیر طرح ترافیک از معلولی که شاید با استفاده از ماشین خود معیشت زندگی اش را تامین می کرد باعث افزایش مشکلات آنها می شود.
رئیس اورژانس اجتماعی کشور از اختصاص 70 درصد خدمات مورد ارائه در اورژانس اجتماعی ویژه کودکان خبر داد.
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان تهران از سلب حضانت از ۷ والدین متخلف به دلیل کودک آزاری در سال ۹۶ خبر داد.
معاون امور توانبخشی بهزیستی استان تهران از افتتاح مرکز ارائه خدمات به کودکان مبتلا به اوتیسم در اسلامشهر خبر داد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور از افزایش 14 درصدی حقوق مستمری بگیران از اردیبهشت ماه سال جاری خبر داد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور از اختصاص 7 درصد خدمات بهزیستی در سال 96 ، به حوزه اعتیاد ویژه زنان تحت پوشش این سازمان خبر داد.
انتهای پیام/