خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکاوی علل کاهش آمار تصادفات در خراسان جنوبی

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 25 آذر 1399 - 08:14
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی از کاهش ۲۸ درصدی تصادفات استان طی ۸ ماه ابتدایی سال ۹۹  خبر داد و گفت: : بر اساس اطلاعات گردآوری شده در این مطالعه، تقویت فرهنگ سازی، حقوق شهروندی و حضور فیزیکی پلیس در کنار توجه بیش از پیش به دوربین های جاده‌ای، از مهم‌ترین عوامل کاهش تصادفات معرفی شده‌اند.
تصادفات،استانداري،استان،جنوبي،خراسان،روستايي،اساس،خبر،امور،ك ...

ایسنا/خراسان جنوبی سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی از کاهش ۲۸ درصدی تصادفات استان طی ۸ ماه ابتدایی سال ۹۹ خبر داد و گفت: : بر اساس اطلاعات گردآوری شده در این مطالعه، تقویت فرهنگ سازی، حقوق شهروندی و حضور فیزیکی پلیس در کنار توجه بیش از پیش به دوربین های جاده‌ای، از مهم‌ترین عوامل کاهش تصادفات معرفی شده‌اند.
ناصر خوش خبر در کمیته اجرایی کمیسیون حمل و نقل و سوانح رانندگی اظهار کرد: این موفقیت حاصل تلاش و هم افزایی مثبت بین دستگاهی در استان رقم خورد که البته اعمال محدودیت‌های کرونایی نیز در این مهم تأثیر گذار بوده است.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، وی به مطالعه صورت گرفته در کارگروه فرهنگی و اجتماعی استانداری با موضوع "بررسی تصادفات منجر به مرگ در استان" اشاره کرد و ادامه داد: بر اساس اطلاعات گردآوری شده در این مطالعه، تقویت فرهنگ سازی، حقوق شهروندی و حضور فیزیکی پلیس در کنار توجه بیش از پیش به دوربین های جاده‌ای، از مهم‌ترین عوامل کاهش تصادفات معرفی شده‌اند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی از فرهنگ سازی به عنوان مهم‌ترین شاخصه درکاهش آمار تصادفات جاده‌ای نام برد و افزود: باید با افزایش آمار تهیه و تولید برنامه‌های مختلف آموزشی به این مهم دست یابیم.
خوش خبر توجه به ایمنی راه‌ها را به عنوان یکی دیگر از راه‌های کاهش تصادفات جاده‌ای معرفی کرد و گفت: اداره کل حمل و نقل و پایانه‌های استان به صورت شبانه روزی در حال تقویت ایمنی جاده‌هاست.
وی افزود: همه دستگاه‌های عضو کمیسیون باید با پیگیری مطالبات مردمی، مسائل حوزه کاریشان را به دبیرخانه منعکس کنند تا پس از انجام کار کارشناسی تصویب اجرایی شود.
خوش خبر با تأکید بر اینکه مصوبات کمیته اجرایی هر دو حوزه شهری و روستایی را به طور کامل دربرمی‌گیرد، تصریح کرد: در برگزاری کارگروه ها بر اساس بخشنامه‌های ابلاغی وزارت کشور عمل می‌کنیم، اما عضویت اداره کل امور روستایی استانداری برای بهره گیری از ظرفیت دهیاران استان بلامانع است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی بر استفاده از ظرفیت دهیاران در کنترل جاده‌ها، به ویژه جاده‌های روستایی تأکید کرد و گفت: جامعه روستایی ما از پیشرو ترین بخش‌های جامعه در رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی هستند اما باید با کسانی که در مسیرهای غیرمجاز تردد می‌کنند، برخورد کرد.
وی با تأکید بر لزوم ریشه یابی علل تصادفات در استان، اظهار کرد: باید تمامی مباحث مرتبط در این حوزه مورد بررسی و واکاوی دقیق قرار گیرد تا بر اساس آن راه کارهای مؤثر اتخاذ شود.
انتهای پیام