خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی با مصرف انار

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 25 آذر 1399 - 07:54
مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف انار خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، کلسترول بد خون و التهابات کل بدن را کاهش می دهد.
انار،ضد،كاهش،وطن،خون،دوست،درمان،اظهاركرد،باكتريايي

ایسنا/خراسان شمالی مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف انار خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، کلسترول بد خون و التهابات کل بدن را کاهش می دهد.
انیسه وطن دوست در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: انار دارای مقادیری ویتامین c، ویتامین های گروه ب نظیر اسیدفولیک و نیاسین و مواد معدنی نظیر فسفر منیزیم روی و پتاسیم است .
وی افزود: انار با دارا بودن حدود ۲۶۰ میلی گرم پتاسیم در هر ۱۰۰ گرم در کاهش فشار خون موثر است و با توجه به خواص آنتی اکسیدانی فراوانی که دارد، دارای اثرات ضد سرطانی می باشد.
وطن دوست توضیح داد: اثرات ضد سرطانی انار می‌تواند به پیشگیری و درمان انواع سرطان و همچنین ایجاد لخته در خون کمک کند.
وی اظهارکرد: این میوه معجزه‌آسا قادر به مقابله با باکتری های مولد اسهال نظیر گونه‌هایی از شیگلا است، بنابراین به دلیل داشتن خاصیت ضد باکتریایی و فواید آن در درمان اسهال توصیه می شود.
وطن دوست یادآورشد: انار اثر ضد باکتریایی در مقابل باکتری های ایجاد کننده پلاک‌های دندانی داشته که در سلامت دندان و لثه تاثیر بسزایی دارد .
وی با بیان اینکه مصرف انار در حفظ وزن مناسب و کاهش وزن موثر است، عنوان کرد: این میوه مانند آسپرین عمل می‌کند و از بی نظمی و اختلال در کار کلیه ها می کاهد و به طور کلی ادرار آور است.
وی خاطرنشان کرد: انار احتمال پیشرفت و بروز آلزایمر را کاهش می دهد، عفونت را برطرف کرده و بهبود بینایی و به جلوگیری از ضعیف شدن چشم کمک می کند.
انتهای پیام