خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آدام شیف: ایران، روسیه و چین عامل حملات سایبری علیه آمریکا هستند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 24 آذر 1399 - 23:30
رئیس کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا، مدعی شد که ایران، روسیه و چین در پشت پرده حملات سایبری به آمریکا قرار دارند.
آمريكا،شيف،آدام،حملات،روسيه

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، «آدام شیف» رئیس کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا در بیانیه‌ای ایران، روسیه و چین را به انجام حملات گسترده سایبری پیشرفته علیه آمریکا متهم کرد.
در بیانیه آدام شیف آمده است: «همزمان با تشدید مسابقه تسلیحاتی در زمینه هک، حملات سایبری به خصوص از جانب بازیگران مخرب دولتی در روسیه، چین و ایران پیشرفته‌تر شده است.
تضعیف اقتصاد و امنیت ملی آمریکا» و گردآوری اطلاعات مربوط به میلیون‌ها آمریکایی است».
ادعا‌های عضو مجلس نمایندگان آمریکا در حالی مطرح می‌شود که وزارت خزانه‌داری آمریکا چندی پیش مورد حمله سایبری قرار گرفت.
مسکو اتهامات وارد شده در این خصوص را رد کرده است.
آدام شیف در بیانیه خود این را هم گفت: «این حملات سایبری که رسانه‌ها آن را به روسیه نسبت می‌دهند می‌تواند به شدت مخرب باشند، زیرا ابزار‌هایی که گمان می‌رود به سرقت رفته باشند مورد استفاده برخی از بزرگترین شرکت‌ها و سازمان‌های دنیا هستند».
حمله سایبری به وزارت خزانه‌داری آمریکا موجب برگزاری نشست اضطراری شورای امنیت ملی در کاخ سفید شد.
انتهای پیام/