خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حریق در واحد تولیدی شهرک صنعتی سلفچگان اطفا شد/انفجار کوره 2 کشته و 10 مصدوم برجا گذاشت

فارس | استان‌ها | دوشنبه، 24 آذر 1399 - 15:25
مدیرکل مدیریت بحران استانداری قم با اشاره به وقوع انفجار و حریق در یک واحد تولیدی شهرک صنعتی سلفچگان گفت: با حضور به موقع آتش نشانی شهرک صنعتی سلفچگان حریق به سرعت اطفا شده است.
نفر،حريق،شهرك،قم

مدیرکل مدیریت بحران استانداری قم با اشاره به وقوع انفجار و حریق در یک واحد تولیدی شهرک صنعتی سلفچگان گفت: با حضور به موقع آتش نشانی شهرک صنعتی سلفچگان حریق به سرعت اطفا شده است.
محسن اوروجی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در قم در خصوص وقوع انفجار و حریق در شهرک صنعتی سلفچگان قم اظهار کرد: بر اثر مشکل فنی در یکی از واحدهای تولیدی فعال در زمینه فولاد دو نفر از کارگران فوت کرده و 10نفر دیگر مجروح شدند.
وی با اشاره به حضور به موقع نیروهای اورژانس، بالگرد اورژانس، آتش نشانی شهرک صنعتی و...
در محل حادثه اظهار کرد: در این حادثه 10 نفر مجروح شدند که 7 نفر به بیمارستان منتقل شده و سه نفر در محل حادثه درمان شدند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری قم تاکید کرد: در حال حاضر اطفا حریق انجام شده و نیروهای امدادی در حال ایمن سازی محل هستند.
انتهای پیام/خ