خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارز دیجیتال در سوئد جایگزین پول نقد می شود

مهر | دانش و فناوری | دوشنبه، 24 آذر 1399 - 14:46
دولت سوئد بررسی امکان استفاده گسترده از ارز دیجیتال را در این کشور برای پرداخت هزینه استفاده از انواع کالا و خدمات آغاز کرده است.
سوئد،ديجيتال،مالي،بانك،زمينه،دولت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بلومبرگ، پر بولند وزیر بازارهای مالی سوئد روز گذشته در این مورد گفته است: انتظار می‌رود بررسی این موضوع توسط دولت سوئد تا نوامبر سال ۲۰۲۲ تکمیل شود.
هدایت تحقیقات در این زمینه توسط آنا کینبرگ باترا رئیس سابق کمیته مالی بانک ریکس سوئد صورت می‌گیرد.
سوئد یکی از اولین کشورهای جهان است که دولت آن قصد دارد به طور رسمی از استفاده از ارز دیجیتال پشتیبانی کند.
بانک مرکزی این کشور هم اکنون در حال اجرای طرحی آزمایشی با همکاری شرکت اکسنتر پی ال سی است تا کرون الکترونیک بر مبنای فناوری بلاک چین در سوئد مورد استفاده قرار بگیرد.
البته بدیهی است که تصمیم‌گیری در این زمینه نه تنها یک مساله فنی بلکه مسأله‌ای سیاسی بوده و باید از امنیت هرگونه پرداخت دیجیتال توسط مردم اطمینان کسب شود.
در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد پرداخت‌ها در سوئد با استفاده از تراکش های بانکی یا کارت‌های اعتباری انجام می‌شوند.