خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آتش در سرخون مجددا شعله‌ور شده است/ مردم از خانه‌ها خارج نشوند

ایسنا | برگزیده، استان‌ها | دوشنبه، 24 آذر 1399 - 14:14
رئیس شورای شهر سرخون از توابع شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری گفت: هم‌اکنون در برخی از مناطق سرخون حریق مجددا شعله‌ور شده است، دود بسیار غلیظی در منطقه وجود دارد و از مردم خواسته شده در منازل بمانند.
سرخون،منطقه،بختياري،دود،اردل،چهارمحال

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس شورای شهر سرخون از توابع شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری گفت: هم‌اکنون در برخی از مناطق سرخون حریق مجددا شعله‌ور شده است، دود بسیار غلیظی در منطقه وجود دارد و از مردم خواسته شده در منازل بمانند.
رضا حیدری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه در برخی از مناطق منطقه سرخون شاهد شعله‌ور شدن آتش در پی شکستگی شب گذشته خط لوله انتقال نفت مارون هستیم، اظهار کرد: آتش شب گذشته به‌طور کامل مهار نشد.
رئیس شورای شهر سرخون از توابع شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری افزود: هم‌اکنون دود بسیار غلیظی در منطقه وجود دارد، از مردم خواسته شده در منازل بمانند، این دود برای سلامتی مردم بسیار مضر است، در حال حاضر دید افقی در منطقه به کمتر از 10 متر کاهش پیدا کرده است.
وی با اشاره به اینکه شب گذشته برق و گاز برخی از مناطق روستایی در منطقه سرخون قطع شد، گفت: به مرور در حال وصل شدن هستند، خوشبختانه تاکنون آب شرب مردم آلوده نشده است.
حیدری عنوان کرد: برای حفظ سلامت مردم نیازمند توزیع ماسک و شیلد در بین آن‌ها باوجود دود غلیظ ناشی از حریق هستیم.
رئیس شورای شهر سرخون از توابع شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری بیان کرد: جلسه مدیریت بحران برای حل مشکلات ناشی از شکستگی لوله نفت مارون در منطقه میانکوه در حال برگزاری است.
انتهای پیام