خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چراغ قرمز بورس روشن شد

ایسنا | اقتصادی | دوشنبه، 24 آذر 1399 - 13:59
بازار سرمایه امروز روندی نزولی داشت و شاخص کل این بازار با بیش از ۳۱ هزار واحد کاهش به کانال یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد عقب‌گرد کرد.
واحد،پتروشيمي،شاخص،كاهش،سرمايه

بازار سرمایه امروز روندی نزولی داشت و شاخص کل این بازار با بیش از ۳۱ هزار واحد کاهش به کانال یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد عقب‌گرد کرد.
به گزارش ایسنا، شاخص کل بورس امروز با ۳۱ هزار و ۶۳۲ واحد کاهش در رقم یک میلیون و ۴۸۴ هزار واحد ایستاد.
شاخص کل با معیار هم وزن نیز ۴۳۳۱ واحد کاهش یافت و به رقم ۴۵۱ هزار و ۹۲۱ واحد رسید.
امروز یک میلیون معامله انجام شد که ۱۴۶ هزار و ۴۵۶ میلیارد ریال ارزش داشت.
ملی صنایع مس ایران، فولاد مبارکه اصفهان، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، سرمایه گذاری تامین اجتماعی، سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین، معدنی و صنعتی گلگهر و مخابرات ایران نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی بورس گذاشتند.
شاخص کل فرابورس هم با ۲۷۴ واحد کاهش رقم ۱۹ هزار و ۴۹۳ واحد را ثبت کرد.
در این بازار ۹۴۰ هزار معامله به ارزش ۶۵ هزار و ۳۸ میلیارد ریال انجام شد.
پلیمر آریاساسول، پتروشیمی زاگرس، پتروشیمی مارون، سرمایه گذاری صبا تامین، صنعتی مینو و سهامی ذوب آهن اصفهان نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی و در مقابل سنگ آهن گوهرزمین نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را روی فرابورس گذاشتند.
انتهای پیام