خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش اعتبارات نهادهای حمایتی در لایحه بودجه 1400

فارس | سیاسی | دوشنبه، 24 آذر 1399 - 13:41
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از کاهش اعتبارات نهادهای حمایتی در بودجه 1400 خبر داد و گفت: ‌این اعتبارات از 1.3 بودجه در سه سال قبل به 0.9 درصد کل بودجه در سال 1400 کاهش پیدا کرده است.
بودجه،حمايتي،نهادهاي،قرار،اعتبارات،1400،امداد،بهزيستي

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از کاهش اعتبارات نهادهای حمایتی در بودجه 1400 خبر داد و گفت: ‌این اعتبارات از 1.3 بودجه در سه سال قبل به 0.9 درصد کل بودجه در سال 1400 کاهش پیدا کرده است.
علی‌اصغر عنابستانی نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به نشست امروز کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در جلسه امروز که با حضور نمایندگان سازمان بهزیستی، کمیته امداد و سازمن تأمین اجتماعی برگزار شد، موضوع بودجه نهادهای حمایتی در سال 1400 مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مدعوین به جلسه امروز نقطه‌نظرات خود را در این باره مطرح کردند.
وی افزود: طبق برآوردی که بخش اقتصادی کمیته امداد انجام داده، هر فرد برای تأمین غذایی خود برای زنده ماندن ماهانه نیاز به 650 هزار تومان اعتبار نیاز دارد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: طبق گزارشات ارائه شده، علاوه بر خانواده‌هایی که هم‌اکنون تحت پوشش نهادهای حمایت قرار دارند، به دلیل شرایط بد اقتصادی در ماه‌ها و سال‌های اخیر بیش از 500 هزار خانوار دیگر در نوبت حمایت‌های مادی کمیته امداد قرار گرفتند که با وجود تأیید این خانواده‌ها برای دریافت کمک‌های حمایتی هنوز در نوبت دریافت این کمک ها قرار دارند.
وی گفت:‌ در مورد سازمان بهزیستی نیز بیش از 200 خانوار وضعیت مشابه این مورد را دارند و در نوبت دریافت کمک‌های حمایتی سازمان بهزیستی قرار گرفته‌اند.
وی افزود: کمیته امداد و بهزیستی فقط برای تحت پوشش قرار دادن این خانوارها هرکدام به 3 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارند و حال آنکه اعتبار بودجه آنها در حال حاضر با 23 هزار میلیارد تومان کسری مواجه بوده است.
عنابستانی گفت: اگرچه در لایحه بودجه 1400 اعتبارات بخش رفاهی افزایش را نشان می‌دهد اما واقعیت این است که بیشتر این اعتبارات برای پرداخت حقوق در صندوق‌های بازنشستگی کشوری و لشکری هزینه می‌شود نه نهادهای حمایتی.
وی گفت: برای تأمین بودجه مورد نیاز نهادهای حمایتی و جبران کسری‌ها در این بخش راهی جز استفاده از تبصره 14 بودجه و قطع یارانه چهار دهک مرفه جامعه و تخصیص اعتبارات آن برای نهادهای حمایتی نداریم.
انتهای پیام/