دسته گل حسینی برای رحمتی/ خودزنی مدافع آبی پوشان
دروازهبان نیمکت نشین استقلال با اهدای دسته گل به سرمربی شهرخودرو به صورت رسمی با وی آشتی کرد.

دروازهبان نیمکت نشین استقلال با اهدای دسته گل به سرمربی شهرخودرو به صورت رسمی با وی آشتی کرد.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، قبل از شروع دیدار تیم های شهرخودرو و استقلال تمام بازیکنان تیم میهمان سمت مهدی رحمتی رفته و با وی خوش و بش کردند.
*حسین حسینی که در جریان دیدارهای لیگ قهرمانان آسیا و زمان حضور تیم های استقلال و شهرخودرو در دوحه با رحمتی رو به رو شده و با وی خوش و بش کرده بود، امروز با اهدای یک دسته گل به سرمربی حریف و هم تیمی سابقش به صورت رسمی مقابل دوربین عکاسان با رحمتی آشتی کرد.
*مهدی رحمتی هم سمت پرویز مظلومی و نیمکت استقلال رفته و با هم تیمی ها و مربیان سابق خود در باشگاه استقلال خوش و بش کرد.
*تیم داوری این مسابقه در مراسم پیش بازی عکس محمد جواد تقی پور، کمک داور فقید اهل خراسان را در دست داشت و البته قبل از به صدا درآمدن سوت آغاز مسابقه هم یک دقیقه سکوت برای زنده نگه داشتن یاد وی برقرار شد.
*محمد حسین مرادمند در دقیقه 5 با از دست رفتن موقعیت استقلال با دست دو سه باری به سر خود کوبید.
* تیم شهرخودرو در این بازی پیراهن های جدیدی به تن کرده است.
انتهای پیام/