خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«باد دوچرخه‌سوار» به جشنواره فیلم‌ ساردینیا ایتالیا رسید

مهر | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 23 آذر 1399 - 14:35
انیمیشن «باد دوچرخه‌سوار» به کارگردانی نازنین سبحان سربندی به جشنواره فیلم ساردینیا ایتالیا راه یافت.
انيميشن،فيلم،كوتاه،جشنواره،ساردينيا،كانون،پويانمايي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌المللی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، پویانمایی «باد دوچرخه‌سوار» به کارگردانی نازنین سبحان‌سربندی به ۲ بخش رسمی بهترین فیلم کوتاه و بهترین فیلم انیمیشن پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کوتاه ساردینیا ایتالیا راه پیدا کرد.
فیلم‌های کوتاه راه یافته به بخش رسمی این جشنواره در سه گروه داستانی، انیمیشن و مستند با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.
پویانمایی ۶ دقیقه‌ای «باد دوچرخه‌سوار» که از تولیدات سال ۱۳۹۸ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است، روز ۲۳ آذر سال ۱۳۹۹ مصادف با ۱۳ دسامبر۲۰۲۰ در جشنواره فیلم ساردینیا به نمایش در می‌آید.
این انیمیشن که دهمین حضور بین‌المللی خود را در این جشنواره تجربه می‌کند، بر اساس یکی از داستان‌های کتاب «پی‌تی‌کو...
پی‌تی‌کو و دو داستان دیگر» اثر فرهاد حسن‌زاده از انتشارات کانون ساخته شده است.
پیش‌تر نیز، پویانمایی «باد دوچرخه‌سوار» در جشنواره‌های بین‌المللی فیلم کوتاه کورتی پونته (Corti a Ponte)، فیلم کودکان دشی‌یتکو (DYTIATKO) اوکراین، فیلم گلاسگو، فیلم تاملویدز، انیمیشن انیفست کانتربری، انیمیشن انیمک، انیمیشن نوئی‌مجیک نیز حضور داشته است.
در هفتمین دوره این جشنواره که سال ۲۰۱۲ برگزار شد نیز ۲ انیمیشن کوتاه «گرگ و میش» ساخته محمدعلی سلیمان‌زاده و «داستان زندگی پرثمر و افتخارآمیز مداد قرمز» به کارگردانی علیرضا چیتایی در بخش رقابتی حضور داشتند.
پانزدهمین جشنواره فیلم‌های کوتاه ساردینیا، از ۲۰ تا ۲۵ آذر سال جاری مصادف با ۱۰ تا ۱۵ دسامبر ۲۰۲۰ در شهر ساردینیا کشور ایتالیا، به دلیل شیوع ویروس کرونا به ‌صورت مجازی در حال برگزاری است.
پیش‌تر نیز نازنین سبحان‌سربندی انیمیشن‌های «قالی»، «اتحاد»، «نشانی»، «ماه مهربان» و «سایه‌ای که نور شد» را به تهیه کنندگی کانون پرورش فکری ساخته است.