سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نجف زاده: مردم منتظر تصمیمات نمایندگان برای حل مشکلات کشور هستند

ایسنا | سیاسی | یکشنبه، 23 آذر 1399 - 13:20
نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی ریشه اصلی همه مشکلات کشور را نبود تفکر یکپارچه استراتژیک بین قوای مجریه و مقننه دانست و گفت که مردم هنوز منتظر تصمیمات کارشناسانه، عقل مدارانه و انقلابی نمایندگان برای حل مشکلات کشور هستند.
كشور،مشكلات،مدارانه،خوي،مقننه،كارشناسانه،معاش،مجريه

نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی ریشه اصلی همه مشکلات کشور را نبود تفکر یکپارچه استراتژیک بین قوای مجریه و مقننه دانست و گفت که مردم هنوز منتظر تصمیمات کارشناسانه، عقل مدارانه و انقلابی نمایندگان برای حل مشکلات کشور هستند.
به گزارش ایسنا، عادل نجف زاده در جلسه علنی امروز(یکشنبه) در تذکری شفاهی گفت: مردم هنوز منتظر تصمیمات کارشناسانه، عقل مدارانه و انقلابی نمایندگان برای حل مشکلات کشور هستند.
راه نجات کشور جز با نگاه به درون، اعتماد به جوانان فرهیخته کشور، مراجعه به دانشگاه ها و استفاده از ظرفیت ها و مزیت های بی کران کشور نیست.
وی ادامه داد: در شرایط فعلی ریشه اصلی همه مشکلات کشور نبود تفکر یکپارچه استراتژیک بین قوای مجریه و مقننه و عدم توجه به اسناد بالادستی نظام است.
پس باید برای حمایت از معاش و عزت مردم در جهت حل مشکلات کشور نقش آفرینی کرد.
از دولت و رییس مجلس می خواهم توجه ویژه ای برای حفظ کرامت و عزت مردم ایران داشته باشند.
نجف زاده در پایان با اشاره به مشکلات حوزه انتخابیه اش خواستار مدیریت منابع آب خوی و توجه به معاش 30 هزار نفر مرزنشین در این منطقه و همچنین اتمام ساخت واحدهای مسکونی مناطق زلزله زده شد.
انتهای پیام