خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 02 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزئیات جدید از کشته شدن ببر ماده/ باغ وحش ارم قصور خود را قبول دارد

فارس | استان‌ها | یکشنبه، 23 آذر 1399 - 12:43
معاون محیط زیست استان تهران از ورود دستگاه قضا به ماجرای کشته شدن ببر ماده در باغ وحش ارم خبر داد و گفت: مجموعه باغ وحش ارم قبول دارد که قصور و کوتاهی کرده است.<br/>
وحش،باغ،ارم،كوتاهي،زيست،محيط،قصور

معاون محیط زیست استان تهران از ورود دستگاه قضا به ماجرای کشته شدن ببر ماده در باغ وحش ارم خبر داد و گفت: مجموعه باغ وحش ارم قبول دارد که قصور و کوتاهی کرده است.
محمد کرمی رئیس نظارت بر امور حیات وحش سازمان محیط زیست استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار فارس درباره جزئیات جدید از کشته شدن ببر ماده در باغ وحش ارم اظهار کرد: قصور و کوتاهی انجام گرفته و دستگاه قضا به این پرونده ورود کرده است.
وی در ادامه گفت: با حضور معاون دادستان، رئیس دادسرای ناحیه ۲۶، مسؤولان ارم و محیط زیست یک جلسه در باغ وحش برگزار و توضیحات مجموعه ارائه شد و قبول کردند در این ماجرا کوتاهی داشتند که عمدی یا سهوی بودن آن در حال بررسی است.
معاون سازمان محیط زیست تهران شروع درمان بعد از ۲ روز را یکی دیگر از اشکالات مطرح شده دانست و ادامه داد: باغ وحش اعلام کرده حیوان روز اول از خودش آثار و علائمی نشان نداده که این اتفاق و دیگر موضوعات به دامپزشکی مرتبط بوده و ما منتظر اظهار نظر کتبی آن‌ها هستیم.
کرمی نگهداری ببرنر در سیکل جنسی کنار جایگاه ببر ماده را قصور و کوتاهی عنوان کرد و یادآور شد: این حیوان سنگین با وزن حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ کیلوگرم ممکن است هر رفتاری در آن حالت از خودش نشان دهد که سناریوی مطرح شده در این باره رد یا تأیید نمی‌شود.
انتهای پیام/پ/م/س