خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بستری روزانه ۲۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در خراسان رضوی/درحال عبور از پیک سوم هستیم

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 23 آذر 1399 - 12:14
دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید- ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: روزانه حدود ۲۰۰ بیمار جدید بر اثر کرونا در استان بستری می‌شوند.
كرونا،موج،شرايط،بستري،مشهد،رعايت،استان

ایسنا/خراسان رضوی دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید- ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: روزانه حدود ۲۰۰ بیمار جدید بر اثر کرونا در استان بستری می‌شوند.
علی‌اصغر انجیدنی اظهار کرد: در هفته‌های اخیر شاهد موج سوم کرونا بودیم ولی خوشبختانه با اعمال محدودیت‌ها و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی مردم اکنون میزان مبتلایان کاهش یافته و از همراهی مردم در این زمینه با توجه به شرایط سخت اقتصادی قدردانی می‌شود.
وی ادامه داد: موج اول کرونا در اسفند سال گذشته و فروردین ماه امسال، موج دوم در تیر و مردادماه و موج سوم این بیماری در آبان و آذر ماه ماه امسال خود را نشان داد و امیدواریم موج چهارم این بیماری در فصل زمستان را با همکاری مردم با مشکلات کمتری سپری و کنترل کنیم.
دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید- ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر شرایط بسیاری از شهرها تغییر کرده و از قرمز به نارنجی رسیده است و این شرایط به دلیل اعمال محدودیت‌ها به دست آمده و با عدم رعایت مردم ممکن است دوباره شرایط تغییر کند زیرا ما تا پایان زمستان همچنان با اوج‌گیری کرونا رو به رو خواهیم بود.
انجیدنی افزود: عموم مردم باید توجه داشته باشند که تغییر رنگ شهرها به معنای پایان کرونا نیست و همچنان باید محدودیت‌های کرونایی و دستورالعمل‌های بهداشتی به ویژه در شب یلدا را رعایت کنند.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۲۱۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان خراسان رضوی بستری هستند که این میزان در ابتدای آذرماه ۲۰۸۰ نفر بوده است و با رعایت محدودیت‌های کرونایی کاهش قابل توجهی یافته است.
دبیر کارگروه مراقبت و درمان کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد تعداد بیماران کرونایی بستری در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های استان خراسان رضوی را ۳۷۶ نفر عنوان کرد و گفت: روزانه حدود ۲۰۰ بیمار جدید بر اثر کرونا در استان بستری می‌شوند.
بر اساس اعلام وبدا، انجیدنی افزود: در شهر مشهد با تدابیر اتخاذ شده مشکل کمبود تخت در موج سوم بیماری کرونا احساس نشد و اکنون شرایط خدمت‌رسانی به بیماران در حد مطلوبی است.
انتهای پیام