خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جاده هراز به مدت ۲ روز مسدود است/ آخرین وضعیت ترافیکی راهها

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 23 آذر 1399 - 09:30
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا ضمن تشریح آخرین وضعیت ترافیکی راهها از مسدود شدن جاده هراز از امروز به مدت ۲ روز خبر داد.
–،جاده،پل،هراز،آزادراه،محورهاي،محدوده،ساعت،دليل

به گزارش خبرنگار مهر، در استان مازندران جاده هراز محدوده قلابن از تاریخ ۲۳ لغایت ۲۴ آذرماه به مدت دو روز از ساعت ۸ الی ۱۷ به دلیل اجرای عملیات ایمن سازی در کیلومتر ۶۴ تا ۶۵ انجام می‌شود.
وی افزود: به همین دلیل جاده هراز از امروز به مدت ۲ روز مسدود بوده و تردد از محورهای جایگزین فیروزکوه و آزادراه تهران – شمال و جاده چالوس انجام می‌شود.
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا گفت: در ساعت ۲۳:۱۵ روز گذشته در جنوب به شمال جاده هراز، محدوده سه راهی بلده یک دستگاه وانت نیسان به دلیل عدم توانانی در کنترل وسیله واژگون می‌شود که این موضوع باعث انسداد مسیر شد اما با تلاش عوامل پلیس راه، راهداری و حضور تیم های امدادی در ساعت یک بامداد مسیر بازگشایی شد.
سرهنگ شیرانی با توجه به آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی گفت: در آزادراه قزوین- کرج (پایانه شهید کلانتری تا پل فردیس)، آزادراه کرج – تهران (پل فردیس تا پل کلاک و گرمدره) و جاده شهریار به تهران (محدوده شهر قدس) ترافیک نیمه سنگین گزارش شده است.
وی در پایان گفت: محورهای شهداد- نهبندان، خرم آباد- پل دختر، شمشک – دیزین، اولنگ - شاهرود، سی سخت – پادنا، گنجنامه – تویسرکان، سروآباد – پاوه، وازک - بلده و پونل – خلخال تا اطلاع ثانوی مسدود بوده و تردد از مسیرهای جایگزین انجام می‌شود.