خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فلیک: چنین سبک بازی را دوست ندارم

ایسنا | ورزشی | یکشنبه، 23 آذر 1399 - 08:43
سرمربی بایرن مونیخ از توقف تیمش برابر یونیون برلین در هفته یازدهم بوندسلیگا ابراز نارضایتی کرد.
بازي،بايرن،مونيخ،ديدار،فليك،تساوي،يونيون،بوندسليگا

سرمربی بایرن مونیخ از توقف تیمش برابر یونیون برلین در هفته یازدهم بوندسلیگا ابراز نارضایتی کرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از کیکر، بایرن مونیخ در هفته یازدهم رقابت‌های بوندسلیگا به مصاف یونیون برلین رفت که این دیدار برنده نداشت و با تساوی یک بر یک به پایان رسید.
فلیک از توقف تیمش در این دیدار راضی نیست.
سرمربی بایرن مونیخ در نشست خبری بعد از بازی گفت: در دقایق آغازین عملکرد خوبی از خود نشان ندادیم و به همین خاطر دروازه ما خیلی زود باز شد.
در نیمه دوم بازی بهتری را به نمایش گذاشتیم و فرصت‌های زیادی را روی دروازه حریف خلق کردیم.
او ادامه داد: می‌توانستیم برنده این دیدار شویم.
گل تساوی را به ثمر رساندیم اما دیگر موفق به گلزنی نشدیم.
هم‌چنان که پیش از این هم گفتم فصل سختی پیش‌رو داریم و بازی به بازی شرایط برای تیم‌ها سخت‌تر می‌شود.
فلیک در انتقاد از بازیکنان بایرن گفت: در بعضی از دقایق بازی دقت و تمرکز لازم را در پاس دادن نداشتیم.
بازیکنان به ارسال توپ‌های بلند و بی‌هدف روی آوردند.
من چنین سبک بازی را دوست ندارم.
فلیک درباره ناراحتی گورتسکا بعد از تعوض در دقیقه ۷۶ گفت: او مصدوم بود و احساس درد داشت و به همین خاطر ناراحت بود.
هنوز نمی‌دانیم که آیا آسیب دیدگی این بازیکن جدی است یا نه.
بایرن مونیخ باوجود تساوی در این دیدار با ۲۴ امتیاز و تفاضل گل بهتر نسبت به لایپزیگ در صدر جدول رده‌بندی باقی ماند البته در صورتی که امشب لورکوزن به پیروزی برسد ۲۵ امتیازی خواهد شد و این تیم در صدر قرار می‌گیرد.
انتهای پیام