خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئال دربی مادرید را فتح کرد/ اتلتیکو سرانجام شکست خورد

مشرق | ورزشی | یکشنبه، 23 آذر 1399 - 01:53
دومین شب از هفته سیزدهم لالیگا با پیروزی خانگی رئال مادرید مقابل رقیب همشهری‌اش در ورزشگاه آلفردو دی‌استفانو به پایان رسید.
بازي،مادريد،رئال،اسپانيا،دقيقه

به گزارش مشرق، در آخرین بازی از شب دوم از هفته سیزدهم لالیگای اسپانیا، شنبه شب تیم‌های فوتبال رئال مادرید و اتلتیکومادرید دربی پایتخت اسپانیا را در ورزشگاه خانگی کهکشانی‌ها برگزار کردند که این بازی با پیروزی ۲ بر صفر رئال مادرید خاتمه یافت.
در این بازی کاسمیرو در دقیقه ۱۵ با ضربه سر و یان اوبلاک دروازه‌بان اتلتیکومادرید که در ریباند شوت از راه دور کارواخال در دقیقه ۶۳ دروازه خودی را باز کرد، برای رئال مادرید گلزنی کردند.
این نتیجه هفتمین برد (در ۱۲ بازی) رئال مادرید را رقم زد تا این تیم با ۲۳ امتیاز به رده سوم جدول صعود کند.
اتلتیکومادرید هم با قبول اولین باختش در ۱۱ بازی خود در این فصل، ۲۶ امتیازی ماند، هرچند هنوز هم صدرنشین لالیگاست.
امروز چهار بازی دیگر در لالیگا برگزار می‌شود که در مهمترین آنها از ساعت ۲۳:۳۰ بارسلونا میزبان لوانته خواهد بود.