دعای تحویل سال با صدای بهروز رضوی + فیلم
بهروز رضوی با آن صدای دلنشین و همیشگیاش نوای «یا مقلب القلوب و الابصار» را این بار در جلوی دوربین تسنیم سر داد و با تفألی بر حافظ به استقبال بهار رفت.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، بهروز رضوی همان گوینده معروف قصههای شبانه رادیوست.
صدای «یا مقلب القلوب و الابصار» او بارها از شبکههای تلویزیونی پخش شده و به یک نوستالژی نوایی تبدیل شده است.
رضوی این روزها قصههایی با موضوعات گوناگون در برنامه «کتاب شب» رادیو تهران برای شنوندگان روایت میکند.
رضوی معتقد است گوینده حرفهای و موفق نباید خودش را در برنامه به رخ مخاطب بکشد و باید تمام تمرکزش روی متنی باشد که اجرا میکند.
او در گپ و گفتی که با خبرنگار تسنیم انجام داده و مشروح آن به زودی منتشر خواهد شد نزدیک به 40 سال تجربه در زمینه گویندگی دارد و هر قصهای را آنگونه که نیاز است روایت میکند.
این گوینده پیشکسوت رادیو خطاب به نسل جدید گویندگان میگوید: "من همیشه به همکاران جوان و تازه نفسی که به رسانه میآیند و در کلاسهایی که دارم به گویندگان تاکید میکنم اگر میخواهند موفق شوند، خودشان را به حس متن بسپارند".
رضوی در بخش دیگری از مصاحبه خودش گفته است: طبیعتاً گویندگان در شروع کار نمیتوانند خودشان را به دست متن بسپارند و این اتفاق عملی نیست، اما من و دیگر اساتید و معلمان گویندگی به این مساله تاکید کرده و به آنها آموزشهای لازم را ارائه میکنیم تا بتدریج به گویندگی قصه در حوزههای مختلف مسلط شوند و آن را یاد بگیرند.
البته او انتظاراتی از تلویزیون و رادیو در سال 98 داشته که در انتشار مشروح مصاحبه میخوانید و اتفاق تلخ سال خودش را هم درگذشت خشایار الوند میداند.
بهروز رضوی در جلوی دوربین تسنیم نوای «یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار؛ یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال» را با آن صدای گیرا و دوستداشتنیاش خواند.
او پس از قرائت این عبارات آسمانی تحویل سال، حلول سال 98 را به همه ملت ایران تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد سالی پر از خیر و برکت داشته باشند.
*در بخش دیگری از این آیتم تولید شده آهنگ نوروز با صدای همایون شجریان هم قرار دارد که علاقهمندان میتوانند لحظات عیدانه از این آهنگ هم بهره ببرند.
آهنگساز این اثر سهراب پورناظری و شعر را هم اسحاق انور سروده است.
بهروز رضوی بعد از قرائت «یا مقلب القلوب و الابصار» با تفألی بر حافظ، به ابیات «در خرابات مغان نور خدا میبینم» رسید که مشروح آن در پی آمده است:
در خرابات مغان نور خدا میبینم/ این عجب بین که چه نوری ز کجا میبینم
جلوه بر من مفروش ای ملک الحاج که تو/ خانه میبینی و من خانه خدا میبینم
خواهم از زلف بتان نافه گشایی کردن/ فکر دور است همانا که خطا میبینم
سوز دل اشک روان آه سحر ناله شب/ این همه از نظر لطف شما میبینم
هر دم از روی تو نقشی زندم راه خیال/ با که گویم که در این پرده چهها میبینم
کس ندیدهست ز مشک ختن و نافه چین/ آن چه من هر سحر از باد صبا میبینم
دوستان عیب نظربازی حافظ مکنید/ که من او را ز محبان شما میبینم
*تصویربردار و تدوینگر: محمدرضا کشت دار و مهدی کماسی
انتهای پیام/