خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گروگان گیری در شهرک فاطمیه قم

باشگاه خبرنگاران | استان‌ها | شنبه، 22 آذر 1399 - 16:12
با دستگیری گروگان گیر، غائله گروگان گیری مسافران اتوبوس در انتهای بلوار بعثت شهرک فاطمیه تمام شد.
پليس،اتوبوس،قم،داخل،گروگانگيري،خبرنگاران،انتظامي

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ مهرداد حاجی زاده در گفت و گو با خبرنگاران، با اشاره به جزئیات حادثه گروگانگیری یک فرد متهم به قتل در یک اتوبوس شهری در شهرک فاطمیه قم اظهار کرد: فردی که تحت تعقیب پلیس بود در داخل یک اتوبوس شناسایی شد و پس از اینکه متوجه تحرکات پلیس شد با گروگانگیری اندکی از افرادی که داخل اتوبوس بودند خود را به پلیس تسلیم نکرده است.
او با بیان اینکه پلیس برای اینکه هیچ حادثه‌ای برای افراد داخل اتوبوس رخ ندهد در حال مذاکره با گروگانگیر است افزود: به دنبال اقناع فرد برای رهاسازی گروگان‌ها هستیم و تا جایی که خواسته‌های او قانونی باشد برآورده می‌شود.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان قم خاطرنشان کرد: البته وی باید تا مهلتی که داده شده گروگان‌ها را آزاد کند؛ تلاش ما این است که بخشی از خواسته او که ملاقات با تعدادی از زندانیان است را محقق کنیم.
این فرد سابقه دار بوده و یک فقره قتل در هفته گذشته انجام داده و اقدام به بریدن گوش یک کودک در یکی از پارک‌های شهر کرده است.
او با اشاره به حضور دادستان و فرمانده انتظامی قم در محل این حادثه تصریح کرد: شرایط تحت کنترل پلیس بوده و اگر تاکنون اقدام عملیاتی صورت نگرفته صرفا برای حفظ جان گروگان‌ها بوده است.
انتهای پیام/ح