خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز تحقیقات روسیه درباره علت مرگ صدها فُک

ایسنا | اجتماعی و حوادث | شنبه، 22 آذر 1399 - 14:48
مقامات داغستان روسیه می‌گویند که درباره علت پیدان شدنِ لاشه نزدیک به ۳۰۰ فُک مرده در سواحل دریای خزر تحقیق خواهند کرد.
خزر،داغستان،لاشه،فك،گفته_است،درياي

مقامات داغستان روسیه می‌گویند که درباره علت پیدان شدنِ لاشه نزدیک به ۳۰۰ فُک مرده در سواحل دریای خزر تحقیق خواهند کرد.
به گزارش ایسنا، از یکشنبه هفته پیش تا روز پنجشنبه لاشه ۲۷۲ فک خزری در مناطق مختلف ساحلی جنوب داغستان از جمله مخاچ‌قلعه، پایتخت آن و دربند (دومین شهر) پیدا شده است.
همچنین گزارش‌ها حاکیست که برخی از این فک‌ها، باردار بوده‌اند.
یک سخنگوی سازمان شیلات منطقه به خبرگزاری فرانسه گفته است که احتمال دارد لاشه‌های جدیدی هم کشف شوند.
این سازمان گفته است یک بیماری عفونی و عوامل بیرونی می‌تواند عامل مرگ گسترده این فک‌ها باشد.
همچنین قرار است در مورد احتمال آزار حیوانات هم تحقیقات شود.
نسل فک خزر یا "پوسا کاسپیکا" که تنها پستاندار دریای خزر محسوب می‌شود، به دلیل شکار بی‌رویه، آلودگی و نابودی زیستگاه در معرض انقراض قرار دارد.
به گزارش بی‌بی‌سی، متخصصان می‌گویند جمعیت فک‌ها در این مطنقه که در اوائل قرن بیستم به یک میلیون می‌رسید اکنون به ۷۰ هزار رسیده است.
انتهای پیام