خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

داغ‌ترین مطالبه هفته؛ مردم: مسؤلان بیشترین احتیاط را برای واردات واکسن کرونا لحاظ کنند

فارس | برگزیده | شنبه، 22 آذر 1399 - 09:59
بسیاری از مردم در«فارس من» با ثبت مطالبه‌، از احتمال انجام حمله بیولوژیکی از طریق واکسن‌های وارداتی سخن گفتند و خواستار توجه جدی مسؤولان به این موضوع شدند.
واكسن،//www،وارداتي،كرونا،اعتماد،خارجي،واردات،فارس،ايران،غرب ...

بسیاری از مردم در«فارس من» با ثبت مطالبه‌، از احتمال انجام حمله بیولوژیکی از طریق واکسن‌های وارداتی سخن گفتند و خواستار توجه جدی مسؤولان به این موضوع شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس، از اسفند سال گذشته میهمان ناخوانده منحوسی وارد کشور و کل جهان شد و تاکنون در حال جولان دادن است و قصد توقف هم ندارد.
این ویروس بی‌رحم، پیر و جوان و کودک نمی‌شناسد و روزانه جان بسیاری از انسان‌ها را می‌گیرد و خانواده‌های زیادی را داغدار می‌کند.کرونا ویروسِ چند میکرونی تمام معادلات علمی و پزشکی را به هم زده و پزشکان را از درمان آن عاجز کرده است.
خلاصه در این روزهای پرالتهاب مردم منتظر یک خبر از کشف واکسن بودند تا از شر این ویروس خلاص شوند و به زندگی عادی بازگردند.
تا اینکه این روزها با شنیده شدن خبر ساخت و توزیع واکسن کووید ۱۹ بازتاب گسترده‌ای در سطح جامعه به وجود آمد و وزارت بهداشت هم از خرید واکسن‌ سخن گفت.
اما در این میان عده‌ای مخالف به این اقدام، واکنش نشان داده و گفته‌اند عقل سلیم حکم می‌کند نباید به دشمنانی که سابقه تاریکی در مسائل پزشکی با ملت ایران داشته‌‌اند، اعتماد و از آنها دارو دریافت کرد.
در این زمینه سوژه‌های متعددی در سامانه «فارس من» به ثبت رسید که همگی نشان‌دهنده ترس و بی‌اعتمادی از تزریق واکسن‌های وارداتی دارد.
مخالفان واکسن‌های خارجی معتقدند چطور می‌شود کسی به کشورهای غربی اعتماد کند؟
کشوری که از هر راهی برای صدمه زدن به ملت ایران استفاده می‌کند چه در سطح نظامی و چه در سطح بهداشتی.
در این کمپین آمده است: در شرایطی که کشورمان در پروژه تولید واکسن پا به پای کشورهای غربی پیش رفته و عملاً ورود واکسن خارجی در بهترین حالت، همزمان با تولید انبوه واکسن ایرانی خواهد بود، پس جای سؤال دارد که پشت پرده واردات واکسن‌های خارجی چیست؟
همچنین آنها ضمن انتقاد از اینکه هدف بیل‌گیس کاهش جمعیت ۱۵ درصدی از طریق واکسن است، می‌گویند: از وزارت بهداشت خواستاریم از شرکت کواکس واکسن خریداری نکند چرا که ما ملت ایران به این واکسن آمریکایی اعتماد نداریم و به هیچ وجه آن واکسن را نخواهیم زد.
جدول زیر نموداری از مطالبات مردم در سامانه «فارس من» درباره ممنوعیت واردات واکسن‌های خارجی است.
جلوی ورود واکسن‌های خارجی گرفته شود https://www.farsnews.ir/my/c/47397 آیا واکسن‌های کرونای وارداتی قابل اعتماد هستند؟
https://www.farsnews.ir/my/c/47385 اعتمادی به واکسن کواکس بیل‌گیتس نیست https://www.farsnews.ir/my/c/47305 واکسن آمریکایی کرونا قابل اعتماد نیست https://www.farsnews.ir/my/c/47251 واکسن‌های وارداتی به شدت کنترل شوند https://www.farsnews.ir/my/c/47237 واکسن آمریکایی نمی‌خواهیم https://www.farsnews.ir/my/c/47186 ضرورت جلوگیری از واردات واکسن https://www.farsnews.ir/my/c/41375 پشت پرده فشارها برای خرید واکسن کرونا از سایر کشورها چیست؟
https://www.farsnews.ir/my/c/47436 خطر حمله بیولوژیک از طریق واکسن وارداتی کرونا https://www.farsnews.ir/my/c/47422 واکسن‌های وارداتی قبل از واکسینه، آزمایش شوند https://www.farsnews.ir/my/c/47419
بنا بر این گزارش، امیدواریم مسؤولان با بررسی جوانب توطئه دشمنانمان علی‌الخصوص آمریکا و اروپا در واردات واکسن کرونا، اهتمام جدی داشته و این نکته را در نظر بگیرند که چگونه است کشورهای غربی خیلی راحت صادر کردن واکسن‌هایی که ممکن است سلامت مردم ایران را نشانه گرفته باشند، باز کرده‌اند؟
انتهای پیام/ع